Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:59 | 27/02/2024

Ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής:

Η Ελληνική Αστυνομία είναι Σώμα Ασφάλειας όπου  για να μπορέσει να συντονίσει το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της,  τις διάφορες   Υπηρεσίες μεταξύ τους  και   για  να φέρει σε πέρας την αποστολή της, όπως προβλέπεται από τους ισχύοντες Νόμους και το Σύνταγμα του Κράτους , οι προϊστάμενες Υπηρεσίες εκδίδουν διαταγές προς τις υφιστάμενες Υπηρεσίες τους  και στη συνέχεια παρακολουθούν την πιστή εφαρμογή τους .

Διαβάστε επίσης

Ένας  αστυνομικός, για λόγους που είναι υπό διερεύνηση, δημιούργησε μία πλαστή διαταγή φερόμενη ότι εκδόθηκε από ανώτατο Αξιωματικό , Διευθυντή Αστυνομικής Διεύθυνσης της ΓΑΔΑ και την 26/02/2024 την ανάρτησε  σε διάφορες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Ανώτατος Αξιωματικός, ως όφειλε,  για να διασφαλίσει τόσο το κύρος του ως Αξιωματικός όσο και της Υπηρεσίας που διευθύνει, άμεσα μετέβη  στην  Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας και υπέβαλλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου που προέβη σε αυτήν την απαράδεκτη ενέργεια .

Ως Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής , καταδικάζουμε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες που δεν τιμούν ούτε την Αστυνομία αλλά ούτε και αρμόζουν με το ρόλο του Αστυνομικού.

       Στηρίζουμε απερίφραστα τον  Αξιωματικό  και περιμένουμε να γίνουν  οι  απαραίτητες ενέργειες για την ανεύρεση των υπαιτίων αστυνομικών .

 

                                       Για το ΔΣ

 

       Ο Πρόεδρος                      Ο Γ. Γραμματέας

Κανέλλος ΝΙΚΟΛΑΟΥ     Ευάγγελος ΜΑΝΤΖΙΩΡΟΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis