Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
καμμενος
11:33 | 02/02/2023

Σε υψηλούς τόνους ήταν η αντιπαράθεση ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Βαρεμένο και τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή με αφορμή την εμφάνιση του Αλ. Τσίπρα σε θεατρική παράσταση στο Παλλάς.

Ειδικότερα, η Άννα Καραμανλή εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια για τους δύο πιλότους που σκοτώθηκαν στην Ανδραβίδα και είπε: «Πάλι καλά που ο κ. Τσίπρας κράτησε ενός λεπτού σιγή στην ομιλία του στο Περιστέρι» κατηγορώντας συνέχεια τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι την ημέρα που ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου πιλότου, πήγε χαμογελαστός και συνοδευόμενος από δύο κυρίες σε παράσταση στο θέατρο Παλλάς. Η κυρία Καραμανλή έδειξε μάλιστα τη σχετική φωτογραφία, φωνάζοντας: «Αυτή είναι η υποκρισία Τσίπρα».

Διαβάστε επίσης

«Αθλιότητα. Μιλάει το χαμόγελο Μητσοτάκη» είπε με τη σειρά του ο Γιώργος Βαρεμένος και στη συνέχεια της άρπαξε το χαρτί μέσα από τα χέρια.

«Γιώργο, δεν κάνουμε τέτοια σε μια κυρία» του είπε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου με τον Γιώργο Βαρεμένο να ανταπαντά «δεν μπορώ τις αθλιότητες». Όταν ηρέμησαν οι τόνοι, ο κ. Βαρεμένος απολογήθηκε για την κίνησή του και η κυρία Καραμανλή αποδέχθηκε τη «συγγνώμη» του.

Δείτε το βίντεο με απόσπασμα της εκπομπής:

«Αθλιότητα. Μιλάει το χαμόγελο Μητσοτάκη» είπε με τη σειρά του ο Γιώργος Βαρεμένος και στη συνέχεια της άρπαξε το χαρτί μέσα από τα χέρια. «Γιώργο, δεν κάνουμε τέτοια σε μια κυρία» του είπε ο Δημήτρης Οικονόμου με τον Γιώργο Βαρεμένο να ανταπαντά «δεν μπορώ τις αθλιότητες». Όταν ηρέμησαν οι τόνοι, ο κ. Βαρεμένος απολογήθηκε για την κίνησή του και η κυρία Καραμανλή αποδέχθηκε τη «συγγνώμη» του.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis