Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ
09:32 | 02/12/2022

Αναφερθήκαμε και σε χθεσινό δημοσίευμα του Policenet.gr σε μία σημαντική σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται από τις σοβαρές εκείνες περιπτώσεις που ένας επικίνδυνος κακοποιός οδηγείται στη δικαιοσύνη και οι ... "δρόμοι μας" γίνονται ασφαλέστεροι.

Διαβάστε επίσης

 

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για σύλληψη που έγινε  χθες (1/11) στο Περιστέρι.

Οι χειροπέδες μπήκαν στα χέρια σκληρού Γεωργιανού κακοποιού, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των ιταλικών Αρχών.

Ο 31χρονος αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, καθώς αναζητούνταν από τις ιταλικές αρχές για τις κατηγορίες όχι μόνο διάρρηξης σπιτιών αλλά και βασανισμούς ενοίκων.

Σύμφωνα με το Mega, ο διαβόητος κακοποιός είχε διαπράξει σκληρή ληστεία τον Μάρτιο του 2021 σε ένα αγρόκτημα στην Καλαβρία της Ιταλίας μαζί με  τρεις συνεργούς του.

 

Δεν ήταν όμως μια απλή ληστεία.

 Πρόκειται για μια από τις πιο αποτρόπαιες στην ιστορία της γειτονικής μας χώρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο συγκεκριμένος δράστης έφτασε στο σημείο να βασανίσει ένα βρέφος μπροστά στα μάτια της μητέρας του, προκειμένου η γυναίκα να του αποκαλύψει πού είναι το χρηματοκιβώτιο.

Πώς έγινε η ληστεία στο αγρόκτημα

Ο Γεωργιανός δράστης μαζί με τους τρεις συνεργούς του, μπήκαν  απόγευμα στο αγρόκτημα της οικογένειας και έκατσαν μέχρι αργά τα ξημερώματα, κρατώντας ομήρους σχεδόν ολόκληρη την οικογένεια.

Δεμένοι με καλώδια έμειναν για ώρες η μητέρα, η γιαγιά, ο παππούς και το βρέφος ενός έτους, κατά του οποίου δεν δίστασαν να βιαιοπραγήσουν. Σκοπός των κακοποιών ήταν να τους αποκαλύψουν που βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο και άλλα χρυσαφικά ή χρήματα.

Δείτε όλα όσα περιγράφονται στο σχετικό ρεπορτάζ του Mega:

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis