Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 20/06/2022

Βίντεο – ντοκουμέντο από την στιγμή της δολοφονίας του 38χρονου στο βενζινάδικο στον Γέρακα, αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τις κινήσεις των δολοφόνων που άνοιξαν πυρ στο πρατήριο υγρών καυσίμων. 

Στις εικόνες που έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας, ο 38χρονος επιχειρηματίας έχει μόλις παρκάρει στο στέγαστρο του βενζινάδικου, στη Λεωφόρο Μαραθώνος. Το άσπρο επαγγελματικό όχημα σταματάει δίπλα από τις αντλίες σαν να θέλει ο οδηγός να βάλει καύσιμα. Εκείνη τη στιγμή οι δύο δράστες βγαίνουν από την πίσω πόρτα κρατώντας καλάσνικοφ στα χέρια και προχωρούν ελάχιστα μέτρα σημαδεύοντάς τον. Πλησιάζουν τον άτυχο άνδρα που έχει βγει από το όχημα και τον πυροβολούν δεκάδες φορές.  Περνούν ακριβώς 10 δευτερόλεπτα. Με γρήγορα βήματα μπαίνουν στο βαν και φεύγουν από το πρατήριο.

Διαβάστε επίσης

Από τη στιγμή που μπήκε μέχρι την ώρα που έφυγε το όχημα από το βενζινάδικο χρειάστηκαν 45 δευτερόλεπτα. Μέσα σε αυτό το διάστημα οι εκτελεστές έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους και δολοφόνησαν τον επιχειρηματία.

Η δολοφονία έγινε γύρω στις 8 το πρωί. Η κυκλοφορία είναι αυξημένη στην περιοχή, καθώς περνούν συνέχεια οχήματα και από τα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Μαραθώνος ενώ διπλά και απέναντι βρίσκονται επιχειρήσεις. Αυτό δεν πτόησε όμως τους δολοφόνους, που προφανώς παρακολουθούσαν το θύμα τους.

“Ο τρόπος που έδρασαν δείχνει ότι ήταν αποφασισμένοι και έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Είναι δεδομένο ότι είχαν και άλλα πυρομαχικά μαζί τους, ώστε να τα χρησιμοποιήσουν, στην περίπτωση που δέχονταν πυρά κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης”, αναφέρουν αστυνομικές πηγές, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Εκτός από το βίντεο της εκτέλεσης, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών “ξεσκονίζουν” τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, αναζητώντας επιπλέον υλικό.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια μεταφέρθηκαν και οι 40 κάλυκες που βρήκαν οι αστυνομικοί στον τόπο της εκτέλεσης. Τα στελέχη της Ασφάλειας ευελπιστούν ότι ίσως καταφέρουν να βρουν είτε αποτυπώματα είτε dna.

Η ανακοίνωση της οικογένειας του άνδρα που εκτελέστηκε στο βενζινάδικο

Σε σχετική ανακοίνωση ο πατέρας του θύματος αναφέρεται στο δράμα της οικογένειας από το πρωί του Σαββάτου, λέγοντας μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Τέρατα με μορφή ανθρώπων, δειλά και τιποτένια αποβράσματα εκτέλεσαν εν ψυχρώ το παιδί μας, τον πατέρα μας και τον σύζυγό μας, βυθίζοντας στην απερίγραπτη θλίψη τρεις οικογένειες , αφήνοντας πίσω παιδιά που ορφανέψανε για λόγους που το μυαλό τους ποτέ δεν θα χωρέσει και ποτέ δεν θα μπορέσει να αντιληφθεί και να συμβιβαστεί μαζί του. Παιδιά, που δεν θα ξαναδούν τον πατέρα τους και δεν θα ξαναχαρούν, παιδιά που θα έχουν να αντιμετωπίσουν στη ζωή τους τα ερευνητικά μάτια των γύρω τους, χωρίς να φταίνε σε τίποτα και χωρίς να φταίει σε τίποτα ο πατέρας τους.

Το φθόνο πλήρωσε ο Γιώργος, το φθόνο ανθρώπων μικρών, ασήμαντων και τιποτένιων αλλά ταυτόχρονα βάναυσων και παντελώς περιφρονητικών προς την αξία της ανθρώπινης ζωής».

enikos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis