Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:02 | 05/02/2022

Τον Αύγουστο του 2021 το LAPD (Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες) είχε επιλέξει το FN 509 MRD-LE σε διαμέτρημα 9mm ως το νέο του πιστόλι. Η FN America ανέλαβε σύμβαση για τον εξοπλισμό ολόκληρου του τμήματος τα επόμενα πέντε χρόνια. Η FN America ανακοίνωσε τώρα ότι έχει παραδοθεί η πρώτη παρτίδα των περίπου 10.000 πιστολιών.

Η κατασκευή του πιστολιού έγινε αποκλειστικά για τους ανθρώπους της επιβολής του νόμου. Διαθέτει σφυρήλατη κάννη ακριβείας, υψηλή απόδοση, κωνικό επικρουστήρα επίπεδης όψης, και αξιόπιστη σκανδάλη. Το πιστόλι έχει μικρή ανάκρουση κάτι που βοηθά τους αστυνομικούς να διατηρούν το βλέμμα τους στο στόχο. Το χαμηλού προφίλ σκοπευτικό σύστημα και τα μεταλλικά σκοπευτικά τριτίου 3 σημείων, προσφέρουν γρήγορη σκόπευση και συνέπεια σε όλες τις βολές, ζωτικής σημασίας όταν πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κάθε βολή.

Διαβάστε επίσης

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Το LAPD έχει πάνω από 9.000 υπαλλήλους υπό ισχυρό όρκο και είναι αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες υπηρεσίες επιβολής του νόμου. Σύμφωνα με το LAPD, μέχρι το 2002, το πρότυπο υπηρεσιακό πιστόλι του LAPD ήταν το Beretta 92F. Όταν ο William Bratton διορίστηκε Αρχηγός, αυτός επέτρεψε στους αξιωματικούς να φέρουν επίσης, το Glock. Οι νέοι αστυνομικοί που αποφοιτούν από την Ακαδημία είναι οπλισμένοι με το Glock 22, το οποίο είναι η .40 SW έκδοση του Glock 17, αλλά χρησιμοποιεί ένα τροποποιημένο κλείστρο, πλαίσιο, και κάννη για να χειριστεί το μέγεθος και τη δύναμη του φυσιγγίου .40 SW. Το Glock 22 έχει μια πρότυπη χωρητικότητα γεμιστήρα 15 φυσίγγια.

Με εξαίρεση τους  αστυνομικούς  SWAT, μετά την ακαδημία, το LAPD λέει,  οι αστυνομικοί έχουν την επιλογή να μεταφέρουν ένα ευρύ φάσμα  όπλων χειρός που περιλαμβάνει τα εξής: Beretta: 92F, 92FS, 92FS από ανοξείδωτο χάλυβα, 8045 (με 4 ίντσες κάννη). Smith & Wesson: 459, 5904, 5903, 659, 5906, 645, 4506, 4566, 4567, 5903 TSW, 5906 TSW, 4569 TSW, και 4566 TSW και τα μοντέλα Glock 34, Glock 17, Glock 19 των 9mm, Glock 35, Glock 22, Glock 23 σε .40 διαμέτρημα  και το Glock 21 σε .45 διαμέτρημα.

Για τους LAPD SWAT, τις αρχικές ομάδες SWAT, η Kimber έχει σχεδιάσει το Custom TLE (Tactical Law Enforcement) ΙΙ, επίσης γνωστό ως το LAPD SWAT Custom. Αυτό το τύπου 1911  όπλο σε .45 ACP διαμέτρημα, έχει κάννη πέντε ιντσών, χαλύβδινο σκελετό και κλείστρο με μια χαμηλωμένη θυρίδα απόρριψης, προσαρμοσμένη  σκανδάλη με ένα γρήγορο re-set, λοξότμητη υποδοχή γεμιστήρα, εκτεταμένη ασφάλεια αντίχειρα, beavertail ασφάλεια λαβής και εσωτερική ασφάλεια επικρουστήρα. Αυτή η δυνατότητα παρέχει την πρόσθετη διαβεβαίωση ότι το όπλο δεν θα πυροβολήσει όταν πέσει αφού μπλοκάρει τον επικρουστήρα,  έρχεται επίσης με bar-dot σκοπευτικά νυχτός τριτίου. Όταν το LAPD SWAT φτάσει στη σκηνή, σημαίνει επιχείρηση.


 

Τα λεγόμενα της εταιρίας για το νέο πιστόλι FN 509 MRD-LE

"Η FN America, LLC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η πρώτη παράδοση των πιστολιών FN 509 MRD-LE πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες. Αυτή η πρώτη αποστολή πιστολιών θα εκδοθεί σε νέους αξιωματικούς και εκπαιδευτές από μια από τις σχολές εκπαίδευσης του τμήματος στις αρχές του 2022. Όπως κυκλοφόρησε τον Αύγουστο, το τμήμα υιοθέτησε επίσημα το πιστόλι FN 509 MRD-LE ως το νεότερο πιστόλι υπηρεσίας τους, επιλεγμένο από τις εκτεταμένες δοκιμές όπλων τους, αφού το FN 509 ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε απόδοση κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής αντοχής 20.000 φυσιγγίων.

Το FN 509 MRD-LE προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια και ευελιξία από οποιοδήποτε άλλο πιστόλι χειρός. Βασιζόμενοι στην αποδεδειγμένη σειρά FN 509, οι αποκλειστικές αναβαθμίσεις για την επιβολή του νόμου δίνουν κάθε πλεονέκτημα στα χέρια ενός αστυνομικού. Το FN 509 MRD-LE είναι η μόνη επιλογή για αστυνομικά τμήματα που απαιτούν πλήρη αξιοπιστία.

"Από την ανακοίνωση της υιοθέτησης του FN 509 MRD-LE από το Τμήμα ως το νεότερο πιστόλι τους, η ομάδα μας διεξήγαγε βελτιωμένη εκπαίδευση για το εκπαιδευτικό προσωπικό του LAPD, συμπεριλαμβανομένων ειδικών μαθημάτων για τη χρήση των σκοπευτικών κόκκινης κουκίδας", δήλωσε ο Διευθυντής Πωλήσεων Επιβολής του Νόμου για την FN America, LLC. "Αυτή η εκπαίδευση θα βοηθήσει στην οικοδόμηση των θεμελίων που θα χρησιμοποιήσει το προσωπικό όταν εκπαιδεύει νεοσύλλεκτους και αξιωματικούς στο πιστόλι FN 509 MRD-LE".

Επιπλέον, το Τμήμα συνέχισε τις δοκιμές αντοχής στα δύο πιστόλια που ξεπέρασαν την αρχική δοκιμή των 20.000 φυσιγγίων με μηδενικές δυσλειτουργίες κατά την αρχική τους διαδικασία επιλογής. Και τα δύο πιστόλια πυροβόλησαν ένα συνδυασμό 40.000 φυσιγγίων, και πάλι πέρασαν με μηδενικές δυσλειτουργίες, απόδειξη της ποιότητας και της αξιοπιστίας του πιστολιού FN 509 MRD-LE.

Πηγή: guns-gr.blogspot.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis