Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by grafarrara on Τρί, 10/07/2014 - 12:07
Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής: Έρχεται μία κυρία στο τμήμα η οποία καταγγέλλει ότι περνώντας από την τάδε οδό(στην οποία παρεπιπτώντος δε μένει) είδε έναν άντρα γύρω στα 35-40 να φωνάζει σε μία γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας 70-75. Από πληροφορίες της γειτονιάς μα- θαίνει ότι ο ανωτέρω είναι γιος της γυναίκας και ότι αυτό το φαινόμενο είναι καθημερινό σύμφωνα πάντα με τους γείτονες. Ακριβώς αυτά μου ανέφερε όταν ήρθε στο τμήμα. Της απαντώ ως εξής. Είστε πρόθυμη να δώσετε κατάθεση εσείς και να βρείτε 3-4 γείτονες ακόμη που να επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά σας. Βεβαίως, μου λέει και ανέφερε ότι ήδη οι γείτονες δεν έχουν κανένα πρόβλημα να καταθέσουν. Της είπα να βρει την ακριβή οδό διαμονής του ανωτέρω που μένει στο ίδια σπίτι με την μητέρα του και να μάθει τα ονόματά τους από τους γείτονες. Έτσι έφυγε. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί της και για να δω τι θα κάνω με την υπόθεση ---(αν και έτσι όπως μου τα λέει ενδοοικογενειακή δεν είναι καθώς η εξύβριση δεν περιλαμβάνεται στον 3500/2006 όπως η σωματική και η απειλή. Έτσι σκέφτηκα ότι από τη στιγμή που είναι κατ΄ 'εγκληση δεν έχει δικαίωμα άλλος εκτός από την παθούσα να καταθέσει)---. Αυτή όμως έλεγε το εξής: Και που ξέρουμε εμείς αν δεν την βαράει στο σπίτι ή δεν της ασκεί ψυχολογική βία; Τη ρωτάω αν βρήκε τελικά τους γείτονες για κατάθεση και τα ονόματα γιου και μάνας. Μου απάντησε ότι δεν τα βρήκε και ότι θα καταθέσει μόνο αυτή. Θα τη φωνάξω να καταθέσει αν και κατ΄ αγνώστου μάλλον αρχείο θα πάει.( Σκέφτηκα επίσης μήπως έστελνα κάνα υπηρεσιακό σημείωμα στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου αλλά η διαδικασία θα αργήσει πολύ. Πείτε απόψεις... ^_^ [edit time=1412673090]grafarrara[/edit]
Greek

Υποβλήθηκε από Giokaka. Ημερομηνία: Τρί, 10/07/2014 - 12:17 Μόνιμος σύνδεσμος

Και αναρωτιεμαι εγω τωρα συναδελφε εαν η κυρια που καταθετει μπορει να δουλευε και να προσεχε τη μανα αυτου και επειδη δεν εβγαινε οικονομικατην εδιωξε και τωρα του κανει ολο αυτο το σπασιμο?

Υποβλήθηκε από sakis01. Ημερομηνία: Τρί, 10/07/2014 - 13:29 Μόνιμος σύνδεσμος

Λαμβάνεις αναλυτική κατάθεση της καταγγέλουσας, στην οποία να περιλαμβάνονται όλες οι αιτιάσεις της (ότι δηλαδή μπορεί να της ασκεί σωματική ή ψυχολογική βία) και την υποβάλλεις στον εισαγγελέα, αφού εξακριβώσεις τα στοιχεία του καθ΄ ού η καταγγελία και του φερόμενου ως θύματος. Ακολούθως θα διαταχθεί προκαταρκτική για τα περαιτέρω.

Υποβλήθηκε από grafarrara. Ημερομηνία: Τετ, 10/08/2014 - 10:32 Μόνιμος σύνδεσμος

Όπως ανέφερα και παραπάνω η καταγγέλουσα δεν γνωρίζει κανένα στοιχείο. Τι να πω δεν ξέρω. Θα την καλέσω,
και μάλλον κατ΄ αγνώστου θα πάει άκλαφτη η δικογραφία.

Υποβλήθηκε από sakis01. Ημερομηνία: Τετ, 10/08/2014 - 10:46 Μόνιμος σύνδεσμος

Στην πρώτη ανάρτηση που έκανες, ανέφερες ότι η κυρία κατάφερε και εξακρίβωσε ότι ο φερόμενος δράστης είναι γιος της φερόμενης παθούσας, διαμένων στην συγκεκριμένη οδό και μάλιστα επαναλαμβάνει συχνά - πυκνά το καταγγελόμενο συμβάν. Ε, αφού κατάφερε η καταγγέλουσα να μάθει όλα αυτά, όλο και κάτι παραπάνω θα ανακαλύψει ένας αστυνομικός, αν και εφόσον ασχοληθεί με την υπόθεση βέβαια.

Υποβλήθηκε από grafarrara. Ημερομηνία: Τετ, 10/08/2014 - 11:04 Μόνιμος σύνδεσμος

Όχι, πρώτη φορά το καταγγέλλει. Οι γείτονες της είπαν ότι επαναλαμβάνεται συχνά αυτή η κατάσταση. Αυτή πρώτη φορά
το είδε. Το θέμα είναι ότι της παίρνω την κατάθεση και δε μου αναφέρει τα στοιχεία παρά μόνο διεύθυνση. Και μετά τι; Θα δώσω εγώ στοιχεία με κατάθεσή μου ότι τα έμαθα από τους γείτονες έτσι απλά; :-?

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis