Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by NIKITARAS7 on Σάβ, 01/21/2017 - 18:04
Καποιος παρανομα εισερχεται σε σπιτι αλλου, ο οποιος ομως δεν το χρησιμοποει σαν κατοικια. Απο την αλλη αυτος που εισηλθε παρανομα στην οικια και διαμενει εκει, δεν εχει καποιο πραγματικο η φανταστικο στοιχειο για να αξιωνει την εκει παραμονη ντου. Κανει αυτοδικια;προφανως οχι, κατα την αποψη μου.αλλα και το 334 πως θα το εφαρμοσω εφοσον δεν ειναι κατοικια του ιδιοκτητη.
Greek

Υποβλήθηκε από abcdabcd. Ημερομηνία: Σάβ, 01/21/2017 - 20:26 Μόνιμος σύνδεσμος

<p>κατά τη γνώμη μου πάντα συνάδελφε πρόκειται για διατάραξη οικιακής ειρήνης (αρ. 334 παρ. 1 Π.Κ. - πλημμέλημα διωκόμενο κατ' έγκληση). Εφόσον είναι ιδιοκτήτης της κατοικίας αυτής, δεν παίζει ρόλο εάν τη χρησιμοποιεί σαν κατοικία (εάν μένει μόνιμα εκεί δηλαδή). Κατοικία εξάλλου είναι ο χώρος που διαμένει κάποιος είτε μόνιμα είτε προσωρινώς. Άποψή μου πάντα. Αναμένουμε απαντήσεις κι άλλων συναδέλφων.</p>

Υποβλήθηκε από NIKITARAS7. Ημερομηνία: Σάβ, 01/21/2017 - 20:55 Μόνιμος σύνδεσμος

Και γω αυτης της αποψης ειμαι, αλλα επειση γραφει στον Α.Κ. οτι δεν μπορει καπιος να εχει περισσοτερες απο μια κατοικια, κολλαω εκει με την κατοικια.απο την αλλη δεν γινεται να εχω ενα ακινητο π.χ. στη λαρισα και να μπαινει οποιος θελει.καποιο αδικημα ειναι σιγουρα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis