Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by SHMAIA123 on Παρ, 12/27/2013 - 00:48
Θα ήθελα να σας ρωτήσω σε περίπτωση που φέρει κάποιος εισαγγελική παραγγελία αναφέροντας παράπονα για κάποιον εάν σε περίπτωση κατά την εκτέλεση της παραγγελίας είναι παρόντες ο παραπονούμενος και ο καθ'ού ,υφίσταται η διαδικασία του αυτοφώρου εφ'όσον υποβληθούν μηνύσεις για δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση απ'τους εμπλεκόμενους σχετικά με τ'αναφερόμενα στην υπηρεσία μας; Επίσης τα ανωτέρω αδικήματα στοιχειοθετούνται και δικαιολογείται μήνυση σχετικά με τα αναφερόμενα στα πλαίσια της εισαγ.παραγγελίας στην αστυνομική υπηρεσία; Και μία άλλη ερώτηση μπορούμε ν'αρνηθούμε στις εμπλεκόμενες αντίθετες πλευρές(π.χ ο προσκομίσας την εισ.παραγγ. επιθυμεί την παρουσία του κατά την κλήση του καθ'ού τα παράπονα) να βρίσκονται μαζί στην υπηρεσία μας κατά την εκτέλεση εισαγγ.παραγγελιών (π.χ για αποφυγή επεισοδίου μεταξύ τους) ή δεν προβλέπεται από κάπου; Ευχαριστώ! [edit time=1388098504]SHMAIA123[/edit]
Greek

Υποβλήθηκε από mentor. Ημερομηνία: Παρ, 12/27/2013 - 14:36 Μόνιμος σύνδεσμος

Κατά την άποψή μου η Εξέταση παραπόνων με Εισαγγελική παραγγελία είναι μια μορφή εξωδικαστικής διαμεσολάβησης για την επίλυση της διαφοράς μεταξύ των δύο μερών.
Αν ο παραπονούμενος επιθυμεί να υποβάλλει έγκληση για τα αδικήματα είναι αυτονόητο οτι είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε άμεσα την ποινική διαδικασία.
Αναφορικά με την εξέταση παραπόνων και των δυο μαζί δεν την συνιστώ γιατί γίνονται περισσότερο περίπλοκα τα πράγματα για σένα και σίγουρα θα προχωρήσουν σε μηνύσεις και θα ζητήσουν αυτόφωρο σε συντρέχουσα σχετική περίπτωση.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis