Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by jimmdrak1 on Πέμ, 10/17/2013 - 08:40
Καλημέρα σας Επίσης θα ήθελα από την στιγμή που θα έρθει η απόλυση εάν μεσολαβεί χρονικό διάστημα χωρίς να πληρωνόμαστε. (Επικίνδυνο κάτι τέτοιο με τα τρέχοντα έξοδα δάνεια κ.λπ.) Το ερώτημα μου για τις περιπτώσεις: α) απόλυση με πραγματικά χρόνια (24,5) συμπλήρωσης και β) απόλυση με χρήση ΙΚΑ (π.χ. 23 πραγματικά και 3 ΙΚΑ)
Greek

Υποβλήθηκε από mentor. Ημερομηνία: Πέμ, 10/17/2013 - 15:21 Μόνιμος σύνδεσμος

Απο την ημερομηνία που θα υποβάλεις την αίτηση αποστρατεία σου και μέχρι να σου κοινοποιηθεί η απόφαση διαγραφής σου από το Σώμα θα πληρωθείς κανονικά.
Όταν διαγραφείς παλαιότερα δίνονταν οι τρίμηνες αποδοχές δηλαδή τρεις μηνιαίοι μισθοί συνολικά αλλά δεν γνωρίζουμε αν ισχύει ακόμα αυτό αφού πρόσφατα ψήφισαν νόμο που το κράτος μέχρι την έκδοση της σύνταξης είναι υποχρεωμένο να σου δίνει το 50 % των αποδοχών σου που έπαιρνες στην ενέργεια.

Για τα ένσημα ΙΚΑ, παλαιότερα απευθυνόμενοι στο ΓΛΚ μας είχαν πει οτι η απονομή της σύνταξης καθυστερούσε περισσότερο αφού θα έπρεπε να γίνει διασταύρωση των στοιχείων με τον ασφαλιστικό φορέα οπότε σε συμφέρει να απολυθείς χωρίς την αναγνώριση συντάξιμων χρόνων σε άλλους φορείς, να σου απονεμηθεί η σύνταξη και μετά με συμπληρωματική σου αίτηση να αναγνωρίσεις και τα συντάξιμα τυχόν άλλων ασφαλιστικών φορέων.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis