Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by apivdismenos on Τετ, 01/04/2012 - 20:16
Καλησπέρα συγχαρητήρια για το όλο εγχείρημα! Θα ήθελα να ρωτήσω, δικαιούμαστε ή όχι αυτό το 6ήμερο τελικα? Σύμφωνα με το αρθρ. 23 του Π.Δ. 100 του 2003 ναι όταν η μετάθεση δε γίνεται εντός του αυτού τόπου, εντός της ίδιας πόλης δηλαδή, έτσι δεν είναι? Έχει αλλάξει κάτι σε αυτό το σημείο? [edit time=1325704917]apivdismenos[/edit]
Greek

Υποβλήθηκε από manager. Ημερομηνία: Πέμ, 01/05/2012 - 22:23 Μόνιμος σύνδεσμος

Όταν μετατεθείς από μια υπηρεσία σε άλλη υπηρεσία της ίδιας πόλης δεν δικαιούσε γιατί θεωρείται ως αυτός τόπος. Η μετακίνηση γίνεται αυθημερών.
π.χ.
από ΑΣΤΥΝ. ΤΜΗΜΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ στο ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (ΟΧΙ)
από ΑΣΤΥΝ. ΤΜΗΜΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ στο ΑΣΤΥΝ. ΤΜΗΜΑ ΚΟΖΑΝΗΣ (ΝΑΙ)

Στους αστυνομικούς που μετατίθενται δίνεται προθεσμία οκτώ ημερών για τους εγγάμους και έξι ημερών για τους αγάμους, για να αναχωρήσουν για τη νέα τους θέση. ...(Άρθρο 23 παρ.1 Π.Δ.100/2003 Προθεσμία αναχώρησης).

Προθεσμία για αναχώρηση δεν δίνεται στις εξής περιπτώσεις:
α. Όταν η κατά την παράγραφο 1 του παρόντος άρθρου μετακίνηση γίνεται σε Υπηρεσία του αυτού τόπου.
β. Όταν ο μετακινούμενος δεν είναι υποχρεωμένος, από τις ισχύουσες διατάξεις για τη διαμονή του αστυνομικού προσωπικού, να αλλάξει κατοικία, εκτός αν δηλώσει εγγράφως ότι θα μεταφέρει την κατοικία του στην περιοχή της νέας Υπηρεσίας του.
γ. Στους εξερχόμενους από τις Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας μετά από εκπαίδευση ή μετεκπαίδευση.
δ. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις μετακινήσεων εκτός από τις αναφερόμενες στην παράγραφο 1 του παρόντος άρθρου. (Άρθρο 23 παρ.2 Π.Δ.100/2003 Προθεσμία αναχώρησης).

Άρθρο 2 παρ.3 Π.Δ.100/2003 Έννοια όρων
Ως αυτός τόπος θεωρείται:
α. Η πόλη ή κωμόπολη που εδρεύει η Αστυνομική Υπηρεσία.
β. Η περιφέρεια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής εκτός των Υπηρεσιών που εδρεύουν σε νησί και των πόλεων: Αναβύσσου, Αρτέμιδος, Αυλώνα, Βιλλίων, Καλάμου, Καλυβιών, Καπανδριτίου, Κερατέας, Κινέττας, Κορωπίου, Λαυρίου, Μαραθώνα, Μαλακάσας, Μάνδρας, Μαρκοπούλου, Μεγάρων, Νέας Μάκρης, Πόρτο Ράφτη, Ραφήνας, Σαρωνίδας, και Ωρωπού.
γ. Η περιφέρεια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης εκτός των πόλεων Ασπροβάλτας, Ζαγκλιβερίου, Νέας Απολλωνίας, Σοχού, Σταυρού, Αρέθουσας, Ασκού, Προφήτη, Μαδύτου και Ξυλούπολης.
δ. «Η περιφέρεια των δήμων Βόλου και Νέας Ιωνίας Βόλου του Νομού Μαγνησίας, καθώς και των Δήμων Ηρακλείου, Αλικαρνασσού και Γαζίου του Νομού Ηρακλείου».(Άρθρο 2 παρ.3 Π.Δ.100/2003 Προθεσμία αναχώρησης)

Υποβλήθηκε από apivdismenos. Ημερομηνία: Σάβ, 01/07/2012 - 09:27 Μόνιμος σύνδεσμος

Eυχαριστώ πολύ για τις διευκρίνιση και για το χρόνο σας! Κάνετε εξαίρετη δουλειά και μας προσφέρεται πολύτιμη βοήθεια που σίγουρα χρειαζόμαστε...

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis