Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by bering on Πέμ, 02/21/2013 - 15:29
Φόρουμ
ΑΠΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ...ΕΛΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΣ ...
Greek

Υποβλήθηκε από Roger. Ημερομηνία: Πέμ, 02/21/2013 - 18:12 Μόνιμος σύνδεσμος

Μετά από 20 χρόνια ενεργό μέλος συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών[b] σήμερα τους έδωσα την αίτηση διαγραφής μου[/b].

Φτάνει πια. Οι αστυνομικοί είναι καταχρεωμένοι στις τράπεζες και στις εφορίες με ένα μισθό που δεν ξεπερνά τα 900 ευρώ και οι συνδικαλιστές μας , ασχολούνται (όσοι ακόμα ασχολούνται) με την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών και την τροποποίηση του συνδικαλιστικού νόμου. Για τις καρέκλες δηλαδή. Λες και έλυσαν ως δια μαγείας το οικονομικό. Τους πέταξαν το τυράκι, και ασχολούνται με αυτό. Πέρασε η επικαιροποίηση του μεσοπρόθεσμου και τώρα θα έλθουμε αντιμέτωποι με νέες μειώσεις.
Κάναμε πορείες κάναμε διαμαρτυρίες, στείλαμε έγγραφα διαμαρτυρίας... θα πουν.
Και λοιπόν ;;;;; Το αποτέλεσμα είναι μηδενικό.
Λόγια -λόγια - λόγια....

Υποβλήθηκε από bering. Ημερομηνία: Πέμ, 02/21/2013 - 19:12 Μόνιμος σύνδεσμος

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ.. ΟΛΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΞΩ ΔΙΝΟΠΑΘΟΥΝ..ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΥΝΔΙΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ????????????

Υποβλήθηκε από thanos120478. Ημερομηνία: Πέμ, 02/21/2013 - 20:24 Μόνιμος σύνδεσμος

Τίποτα ,τίποτα τίποτα!!!!!! α)Συνεχής μειώσεις στο μισθό, β) Χειροτέρευση συνθηκών εργασίας , γ) Απάτηλο το όνειρο της πολυπόθητης μετάθεσης στον τόπο συμφερόντων ,,,,Συνάδελφοι δεν υπάρχει ΄τίποτα. Το μονο που μου πάει στο νου είναι το τραγουδάκι "Πηνελόπη" του Πασχαλίδη ,,,,,Έλεος.....Είναι περιττό να μιλάμε για επιτυχίες του συνδικαλισμού στην Αστυνομία!!!!

Υποβλήθηκε από bering. Ημερομηνία: Πέμ, 02/21/2013 - 21:12 Μόνιμος σύνδεσμος

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΖΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ!!ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!
[edit time=1361475053]mentor[/edit]

Υποβλήθηκε από LAZAROS1978. Ημερομηνία: Κυρ, 03/24/2013 - 16:03 Μόνιμος σύνδεσμος

Είναι κοινά αποδεκτό από μεγάλη μερίδα συναδέλφων πως ο συνδικαλισμός στον κλάδο μας λειτουργούσε και λειτουργεί στις περισσότερες εκφάνσεις του με λανθασμένο τρόπο... ο μηδενισμός των πάντων όμως δεν είναι οφέλιμος για κανέναν... Χρειάζεται επανεκκίνηση και εκτιμώ πως οι συνθήκες για να συμβεί κατι τέτοιο είναι όσο ποτέ άλλωτε ιδανικές αλλά χρειάζεται προσπάθεια!!! Ο τρόπος με τον οποίο κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί, σίγουρα δεν είναι η αποστασιοποίηση μας από τα συνδικαλιστικά δρώμενα, αλλά αντιθέτως η περαιτέρω ενεργοποίηση μας ώστε να καταφέρουμε να αντιληφθούμε ποιοι ενεργοί συνδικαλιστές, πραγματικά λειτουργούν ανιδιοτελώς και με γνώμονα την πολυπόθητη επανεκκίνηση.... Έτσι θα μπορέσουμε να στηρίξουμε κάθε νέα προσπάθεια και να συμβάλουμε και 'μεις ο καθένας ξεχωριστά από την πλευρά του, ώστε κάποια στιγμή το καράβι να ξεκολησει από τη λάσπη...!! Ο συνδικαλισμός δεν είναι αγώνας ταχύτητας, αλλά αγώνας δρόμου....!!!

Υποβλήθηκε από mentor. Ημερομηνία: Κυρ, 03/24/2013 - 16:15 Μόνιμος σύνδεσμος

Ένα άρθρο που κάνει ιστορική αναδρομή στο συνδικαλιστικό κίνημα των αστυνομικών από την ίδρυσή του.

[url=http://www.policenet.gr/portal/arthra-dimosieymata/general-articles/230… στην ΕΛ.ΑΣ ¨Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι¨[/url]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis