Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by 27101997 on Κυρ, 02/02/2014 - 20:29
Προβλέπεται από κάπου αν οι οριζόμενοι σε θέματα πολιτικής άμυνας σε ένα Α.Τ. , πρέπει να είναι Αξιωματικοί ή όχι? Επίσης μπορεί να ορισθεί κάποιος Αστυνομικός ο οποίος δεν έχει εκπαιδευτεί σχετικώς?
Greek

Υποβλήθηκε από mentor. Ημερομηνία: Δευ, 02/03/2014 - 03:48 Μόνιμος σύνδεσμος

Χειριστές σε θέματα Πολιτικής Άμυνας μπορούν να οριστούν και βαθμοφόροι ακόμα και αν δεν έχουν εκπαδευτεί. Αυτός που τους ορίζει πρέπει να προτείνει άμεσα να εκπαδευτεί στην επόμενη σειρά της σχολής ΠΣΕΑ.

ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 17/1974

(ΦΕΚ Α΄ 236/28.08 02.09.1974)

Περί Πολιτικής Σχεδιάσεως Εκτάκτου Ανάγκης.

Άρθρο 15.
5.
γ)Το λοιπόν προσωπικόν της Υπηρεσίας Πολιτικής Σχεδιάσεως Εκτάκτου Ανάγκης του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως αποτελείται εξ αξιωματικών και ανθυπασπιστών μονίμων ή μονίμων εξ εφεδρείας, οπλιτών και πολιτικού προσωπικού των Σωμάτων Χωροφυλακής, Αστυνομίας Πόλεων και Πυροσβεστικού, του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως, ως και εξ αξιωματικών εν ενεργεία ή μονίμων εξ εφεδρείας των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο αριθμός των θέσεων τούτων κατά βαθμούς ορίζεται δια κοινών αποφάσεων των Υπουργών Εθνικής Αμύνης και Δημοσίας Τάξεως, τα δε οικεία Αρχηγεία πληρούν τας θέσεις ταύτας υποχρεωτικώς.
δ)Τα της δικαιοδοσίας του Προϊσταμένου της Υπηρεσίας Πολιτικής Σχεδιάσεως Εκτάκτου Ανάγκης του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως, επί του υπό τας διαταγάς του υπαγομένου προσωπικού, καθορίζονται δια κοινών αποφάσεων των Υπουργών Εθνικής Αμύνης και Δημοσίας Τάξεως.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis