Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by soul on Σάβ, 11/17/2012 - 01:07
Καλησπέρα σας. Κλήθηκα σε απολογία με το ερώτημα ότι ΄΄ κατελήφθης να έχεις υπερβολικά μακρυά κώμη ήτοι, παράβαση του αρ 13 παρ 1 εδ γ του Π.Δ. 120/08΄΄όπως αναγράφεται στην κλήση σε απολογία. Θέλω να ρωτήσω υπό ποίες συνθήκες ο εν λόγω αξιωματικός εμπίπτει την ΄΄κώμη΄΄ στο άρθρο που επισύρει την ποινή του προστίμου , συγκεκριμένα στο ΄΄αντικανονικό της στολής΄΄ και όχι σε αυτό που επισύρει την ποινή της ΄΄επίπληξης΄΄ όπως και ρητά αναφέρεται στο άρθρο 14 παρ 1 ΄΄ την ποινή της επίπληξης επισύρουν τα όλως ελαφρά παραπτώματα.... εμφάνιση και παράσταση γενικά του αστυνομικού εντός και εκτός υπηρεσίας.. ΄΄ . Επιπροσθέτως μου δίνεται η δυνατότητα να αναφέρω πως το παράπτωμά μου δεν εμπίπτει στο αρ 13 αλλά στο αρ 14 του ΠΔ 120/08 ?
Greek

Υποβλήθηκε από mentor. Ημερομηνία: Σάβ, 11/17/2012 - 15:36 Μόνιμος σύνδεσμος

Είναι στη δικαιοδοσία του οργάνου που άσκησε την πειθαρχική δίωξη να προσδιορίσει ποιο άρθρο έχει παραβιαστεί και τη βαρύτητα του πειθαρχικού αδικήματος.
Σε κάθε περίπτωση όταν σου κοινοποιηθεί η απόφαση του οργάνου εσύ μπορείς να την προσβάλλεις και στα διοικητικά δικαστήρια με προσφυγή σου τόσο για τη διαδικασία όσο και για το αιτιολογικό που θεωρείς άδικο.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis