Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by abcdabcd on Σάβ, 06/01/2013 - 03:57
Υποβάλλει κάποιος μήνυση κατά τριών ατόμων για απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Το ένα εκ των τριών ατόμων είναι άγνωστο στο μηνυτή ενώ οι άλλοι δύο γνωστοί. Παίρνουμε κανονικά τη μήνυση και εκδίδουμε αναζητήσεις για σύλληψη των δραστών στα όρια του αυτοφώρου. Σε περίπτωση που αυτοί δεν συλληφθούν και παρέλθει το αυτόφωρο, διαβιβάζουμε τη σχηματισθείσα δικογραφία στον Εισαγγελέα ή την κρατάμε ένα χρονικό διάστημα προκειμένου να ανακαλύψουμε τον άγνωστο δράστη και να εξακριβώσουμε τα στοιχεία ταυτότητάς του και έπειτα τη διαβιβάζουμε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. [edit time=1370052788]abcdabcd[/edit]
Greek

Υποβλήθηκε από Plastiras. Ημερομηνία: Σάβ, 06/01/2013 - 09:19 Μόνιμος σύνδεσμος

Αν μπορείς να ανακαλύψεις τον άγνωστο δράστη κράτησέ την, αν όχι στείλε την και θα γυρίσει από τον Εισαγγελέα με παραγγελία να εξεταστούν (ανωμοτί ή με απολογία) οι γνωστοί δράστες και τότε τους ρωτάς για τα στοιχεία του αγνώστου δράστη.

Υποβλήθηκε από abcdabcd. Ημερομηνία: Κυρ, 08/18/2013 - 13:37 Μόνιμος σύνδεσμος

Σε περίπτωση που ο παθών είδε τον άγνωστο δράστη και τον περιγράφει στην μήνυσή του, την οποία υποβάλαμε στην Εισαγγελία, χωρίς να του επιδώσουμε υπηρεσιακό σημείωμα για επίδειξη φωτογραφιών, σε ποιες ενέργειες προβαίνουμε όταν επιστραφεί η εν λόγω δικογραφία από την Εισαγγελία και μας ζητηθεί να ληφθούν ανωμοτί καταθέσεις από τους γνωστούς δράστες και να ενεργήσουμε προς ανακάλυψη του άγνωστου δράστη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis