Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by koke27 on Κυρ, 11/13/2011 - 16:24
Καλησπερα σε ολους.Κυκλοφορησε μια φημη οτι πλεον δεν απαιτουνται 3 χρονια παραμονης στο βαθμο του Ανθυπαστυνομου για να δωσεις ΤΕΜΑ.Μπορεις να δωσεις στον αμεσως επομενο διαγωνισμο ανεξαρτητα ποτε προηχθης και επισης οτι οι νεοπροαγομενοι υπαστυνομοι απο τεμα δε παραμενουν στην Αστυν. Δ/νση που υπηρετουσαν αλλα επανατοποθετουνται ανα την επικρατεια οπως οι νεοπροαγομενοι αρχιφυλακες.Γνωριζετε εαν ισχυει κατι τετοιο?
Greek

Υποβλήθηκε από manager. Ημερομηνία: Κυρ, 11/13/2011 - 18:52 Μόνιμος σύνδεσμος

Μέχρι σήμερα (13.11.2011) δεν έχουν τροποποιηθεί οι σχετικές διατάξεις που ισχύουν, ήτοι: Απαιτούμενη 3ετία στο βαθμό Ανθυπαστυνόμου για ΤΕΜΑ και αρχική τοποθέτηση μετά την αποφοίτηση ΤΕΜΑ.
Δεν έχουμε ακούσει αυτές τις φήμες...

[info][b]Άρθρο 7 Ν.3686/2008[/b]
Βαθμολογική εξέλιξη ανθυπαστυνόμων
2. Η εισαγωγή στο Τ.Ε.Μ.Α. γίνεται ύστερα από αίτηση του ενδιαφερομένου εφόσον έχει συμπληρώσει τρία (3) έτη στο βαθμό του, το τριακοστό δεύτερο (32) έτος της ηλικίας του και δεν υπερβαίνει το τεσσαρακοστό όγδοο (48) έτος της ηλικίας του, κατά την 31η Δεκεμβρίου του έτους προκήρυξης των εξετάσεων.

[b]Άρθρο 6 Π.Δ.100/2003[/b]
Περιπτώσεις τοποθετήσεων.
Οι τοποθετήσεις των αστυνομικών ενεργούνται στις εξής περιπτώσεις:
α. Όταν αποφοιτούν από τις Παραγωγικές Σχολές.
β. Όταν επανακατατάσσονται ή επαναφέρονται καθ' οιονδήποτε τρόπο στην ενεργό υπηρεσία.
γ. Όταν αποφοιτούν από το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.).
...

[b]Άρθρο 9 Π.Δ.100/2003[/b]
Τοποθετήσεις Υπαστυνόμων Β' εξερχόμενων από το Τ.Ε.Μ.Α.
1. Οι αποφοιτούντες από το Τ.Ε.Μ.Α. Υπαστυνόμοι Β' τοποθετούνται σε κενές θέσεις του βαθμού τους, με υπηρεσιακά και κοινωνικά κριτήρια, κατά προτίμηση σε Υπηρεσίες της περιοχής μετάθεσης από την οποία προέρχονται ή άλλης της προτίμησης τους ή όμορης προς την τελευταία.
2. Η τοποθέτηση αυτών γίνεται με απόφαση του Ανωτέρου Συμβουλίου Μεταθέσεων και κοινοποιείται με διαταγή του Υπαρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας. [/info]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis