Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by katerina1990 on Τετ, 09/11/2013 - 19:42
Καλησπέρα. Θα ήθελα την βοήθεια σας. Πηγε το περιπολικο υστερα απο σημα σε ενα καταστημα οπου κάποιος, χωρις να φερει εγγραφα που να πιστοποιουν οτι το καταστημα ειναι δικο του, επαιρνε πραγματα μεσα απο αυτο με την βοηθεια τριων αλλων φιλων του. Αυτός μας δήλωσε ότι είναι συνιδιοκτήτης του καταστήματος μαζι με τα αδέρφια του. Οι συνάδελφοι πηγαν τον συγκεκριμενο στο οικειο ομως τους αλλους τρεις τους άφησαν εκει. Στο τμημα μετα προσήλθε η καλούσα η οποία ειναι αδερφη του και μας επιβεβαίωσε ότι αυτοι οι δύο ειναι συνιδιοκτήτες στο κατάστημα. Το θέμα ειναι ότι οι άλλοι τρεις με εντολη του αδερφου πήραν τα πραγματα μέσα από το κατάστημα και έφυγαν. Τωρα η καλούσα ζητάει το λόγο από εμας γιατί δεν πήραμε στο τμήμα και τους άλλους τρεις και επίσης μας κατηγορεί ότι όλα αυτά γίνονται γιατι θέλουμε να βοηθήσουμε τον αδερφό της κάτι που δεν ισχύει. Θα ήθελα λοιπον τα φώτα σας σχετικά με το τι αδίκημα διαπράτει ο αδερφός, καθώς επίσης και αν μπορει η καλούσα να μας πάει για παράβαση καθήκοντος.
Greek

Υποβλήθηκε από krypteia. Ημερομηνία: Πέμ, 09/12/2013 - 10:01 Μόνιμος σύνδεσμος

Οπότε αν κανονίσουν μεταξύ τους να επιστραφούν τα αντικείμενα, καλώς. Σε διαφορετική περίπτωση και αν υποβληθούν μηνύσεις, κατ'εμέ ο αδερφός διαπραττει υφαίρεση και οι λοιποί τρείς κλοπή. Εγώ προσωπικά θα επικοινωνούσα και με τον εισαγγελέα υπηρεσίας σε περίπτωση μηνύσεων για να λάβω οδηγίες...

Υποβλήθηκε από aggelogrc. Ημερομηνία: Πέμ, 09/12/2013 - 10:47 Μόνιμος σύνδεσμος

Τι ανέφερε το σήμα του R/T κέντρου στους αστυνομικούς του περιπολικού της υπηρεσίας σου; Από εκεί ξεκινάνε όλα. Τι γνώση έχεις για το καταγγελλόμενο συμβάν. Πάντως στις πλείστες των περιπτώσεων είτε θα επιλύεται το θέμα επιτόπου με συστάσεις, είτε θα πρέπει να γίνεται προσαγωγή όλων των εμπλεκομένων προσώπων. Αφού εξακριβωθούν τα στοιχεία ταυτότητός τους και δεν διαπιστωθεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενο έγκλημα, είτε δεν υποβληθεί έγκληση σε κατ' έγκληση διωκόμενο έγκλημα, αποχωρούν από την υπηρεσία. Κατόπιν εορτής ο καθένας που νομιζει ότι θίγεται, ας κάνει ότι θέλει.
Η υφαίρεση είναι κατ' έγκληση διωκόμενο έγκλημα, όχι όμως και η κλοπή. Δεν μπορεί ο άλλος να σου καταγγέλει ότι ο αδερφός της κλέβει μαζί με τρεις άλλους, αλλά δεν υποβάλει και να την αφήνεις έτσι. Με το ζόρι κατάθεση, ή αλλιώς κατάθεση αστυνομικού όσα αναφέρει προσφορικά και για την άρνησή της να καταθέσει. Αυτόφωρο οι τρεις για κλοπή και μετά δεν πρόκειται να σε ξαναενοχλήσουν για ΑΣΤΙΚΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ο κάθε τυχαίος που νομίζει ότι η ΕΛ.ΑΣ. είναι το μαγαζάκι του να μας καλεί για ό,τι θέλει.

Υποβλήθηκε από katerina1990. Ημερομηνία: Πέμ, 09/12/2013 - 20:15 Μόνιμος σύνδεσμος

Το όχημα πηγε εκεί αλλα έφερε τον έναν από τους τρεις ο οποίος είναι εν μέρη ιδιοκτήτης. Απλα ο Αξιωματικός Υπηρεσίας ασφαλειας δεν ασχολήθηκε γιατι είπε ότι είναι αυτοδικία. Εχει μπλεχτεί πολυ το πραγμα. Και δεν καλύπτετε εύκολα γιατι υπήρχαν μάρτυρες. Επίσης η προσαγωγή του δεν φαίνετε πουθενα ούτε στην εγγραφή του τμήματος. Μόνο στην εγγραφή του οχήματος. Ο Αξ. Υπ. ασφαλείας δεν έκανε καν εγγραφή.

Υποβλήθηκε από STAVROS78. Ημερομηνία: Πέμ, 09/12/2013 - 23:23 Μόνιμος σύνδεσμος

ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ........... ΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ. ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΟΤΙ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΕΓΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΦΑΙΡΕΣΗ (100€ ΠΑΡΑΒΟΛΟ). ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ , ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΠΟΥ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΕΝΟΡΚΩΣ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΙΔΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΑΥΤΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΗΦΘΗΚΑΝ. ΕΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΕΓΚΛΗΣΗ , ΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ POL ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΜΒΑΝ.
ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΕΓΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΛΕΨΑΝ , ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΝΟΡΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ
,ΜΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΛΗΦΘΗΚΑΝ κ.ο.κ.

Υποβλήθηκε από SREK. Ημερομηνία: Κυρ, 09/15/2013 - 23:13 Μόνιμος σύνδεσμος

Η υφαιρεση ειναι κατ´εγκληση διωκομενο αδίκημα όχι όμως κ η κλοπη .

Ο αδερφός ειναι υπαίτιος υφαιρεσης ενώ οι φίλοι του ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΚΛΟΠΗΣ κ όχι σύνεργοι υφαιρεσης . Επίσης ειναι αδιάφορο ποιος θα ιδιοποιουταν τα αντικείμενα αρκεί να υπαρχει αφαίρεση αυτών ...

Υπ´οψιν ότι στο αδίκημα της κλοπής αρκεί κ ο ενδεχομενος δόλος ...

ΑΡΑ το έγκλημα για αυτούς διώκεται αυτεπαγγέλτως ενώ ειναι αδιάφορο για εμάς αν γνώριζαν η όχι ότι ο φίλος τους κ αδερφός της παθουσας αφαιρούσε τα κοινα πράγματα παρά την θέληση του συνιδιοκτητη τους .

Λογικά στην επ´ακροατηριω διαδικασία θα αθωωθουν αλλά ούδολως μας ενδιαφέρει αυτό κ οφείλουμε να σχηματίσουμε αυτεπαγγέλτως σε βάρος τους δικογραφία για κλοπη ...

[edit time=1379276334]Srek[/edit]

Υποβλήθηκε από innova. Ημερομηνία: Τρί, 09/17/2013 - 10:43 Μόνιμος σύνδεσμος

[quote name=katerina1990 date=2013-09-17]συγγνωμη γιατι οι φίλοι να πανε για κλοπή? και όχι για συνέργεια στην υφαίρεση???
[/quote]

Γιατι δεν εχουν σχεση συγγενειας με τον δραστη

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis