Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by STASPOR on Σάβ, 06/29/2013 - 16:48
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!! ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ - ΠΡΑΞΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ , ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ Ή ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.
Greek

Υποβλήθηκε από mentor. Ημερομηνία: Σάβ, 06/29/2013 - 17:17 Μόνιμος σύνδεσμος

α) Σε περίπτωση άρνησης να υπογράψει η πράξη βεβαίωσης υπογράφεται μόνο από τον αστυνομικό με βεβαίωση για την άρνηση υπογραφής απο τον παραβάτη.
β) Σε περίπτωση που ο παραβάτης αρνείται να παραλάβει το αντίτυπο τότε η άρνησή του αυτή βεβαιώνεται απο τον αστυνομικό και "επέχει θέσιν δηλώσεως" , ότι επιθυμεί την παραπομπήν του ενώπιον του αρμοδίου Πταισματοδικείου. Σε αυτή την περίπτωση ο αστυνομικός του ανακοινώνει την ημερομηνία και την ώρα που συνεδριάζει το Πταισματοδικείο ενώπιον του οποίου οφείλει να παρουσιαστεί και η πράξη βεβαίωσης υπεγεγραμμένη μόνο απο τον αστυνομικό επέχει θέση επιδοτηρίου του κλητηρίου θεσπίσματος.
γ) Αν δεν την υπογράψει αλλά θέλει να την παραλάβει τότε ενεργούμε σύμφωνα με την (α) περίπτωση και του την επιδίδουμε.

Για περισσότερα δες το ...
[url=http://www.policenet.gr/portal/com_downloads/nomothesia-aytokiniton/155… /1971 της 30 Δεκ. 1970/1 Ιαν. 1971 (ΦΕΚ Α΄ 1) Περί πταισματικών παραβάσεων, βεβαιουμένων παρά των αστυνομικών οργάνων[/url]

Υποβλήθηκε από storm1. Ημερομηνία: Σάβ, 06/29/2013 - 17:23 Μόνιμος σύνδεσμος

οι παραβασεις κοκ δεν ειναι πια πταισματικες απλα ειναι διοικητικα προστιμα.Ο καθεις εχει δικαιωμα να μην την υπογραψει παρ΄ολα αυτα του την δινουμε και αν δεν την δεχτει του λεμε προφορικα τα τις κλησεις .

Υποβλήθηκε από krypteia. Ημερομηνία: Σάβ, 06/29/2013 - 18:30 Μόνιμος σύνδεσμος

Αν αρνείται να υπογράψει αλλά θέλει να τη παραλάβει στη θεση της υπογραφής του παραβάτη αναφέρουμε: ΄΄ αρνήθηκε να υπογράψει΄΄ και του τη παραδίδουμε. Αν αρνείται να υπογράψει αλλά και να τη παραλάβει, γράφουμε το ίδιο και τον ενημερώνουμε ότι η κλήση πάει κατευθείαν στη αρμόδια Δ.Ο.Υ. του παραβάτη ο οποίος χάνει το δικαίωμα της έκπτωσης του 50% του προστίμου αν τη πλήρωνε εντος 10μερου.

Υποβλήθηκε από STAVROS78. Ημερομηνία: Σάβ, 06/29/2013 - 20:02 Μόνιμος σύνδεσμος

ΕΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙ, Ο ΒΕΒΑΙΩΣΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΝΕΙΑ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΑΤΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΜΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ . ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ.

Υποβλήθηκε από giorgos516. Ημερομηνία: Κυρ, 06/30/2013 - 10:50 Μόνιμος σύνδεσμος

+1[quote name=krypteia date=2013-06-29]Αν αρνείται να υπογράψει αλλά θέλει να τη παραλάβει στη θεση της υπογραφής του παραβάτη αναφέρουμε: ΄΄ αρνήθηκε να υπογράψει΄΄ και του τη παραδίδουμε. Αν αρνείται να υπογράψει αλλά και να τη παραλάβει, γράφουμε το ίδιο και τον ενημερώνουμε ότι η κλήση πάει κατευθείαν στη αρμόδια Δ.Ο.Υ. του παραβάτη ο οποίος χάνει το δικαίωμα της έκπτωσης του 50% του προστίμου αν τη πλήρωνε εντος 10μερου.[/quote]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis