Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by lelos on Πέμ, 05/30/2013 - 15:37
Συνηθως στα τμηματα οταν ερχεται καποιος προσαχθεντας του λενε να αφησει κινητο κ κλειδια στο γραφειο τ αξυπ και να περασει στο δωματιο που ειναι για τους προσαχθεντες.Ειναι υποχρεωμενος ο προσαχθεντας να αφησει τα αντικειμενα αυτα στο γραφειο του αξυπ ? Αν ζητησει τα στοιχεια καποιου αστυνομικου , ο συναδελφος ειναι υποχρεωμενος να δωσει τ ΑΓΜΣ του η το ονοματεπωνυμο του ?
Greek

Υποβλήθηκε από mentor. Ημερομηνία: Πέμ, 05/30/2013 - 16:23 Μόνιμος σύνδεσμος

Νομότυπα θα έπρεπε να γίνεται με απόδειξη παράδοσης - παραλαβής των αντικειμένων του προσαχθέντα ή του κρατουμένου.
Στην πράξη άλλες υπηρεσίες έχουν ειδικό βιβλίο καταχώρησης των αντικειμένων, άλλες τα γράφουν στο βιβλίο κρατουμένων και άλλες καθόλου με αποτέλεσμα όταν χαθεί κάποιο κινητό ή άλλο αντικείμενο να έχουμε διοικητικές.

Υποβλήθηκε από sakrunner. Ημερομηνία: Πέμ, 05/30/2013 - 19:31 Μόνιμος σύνδεσμος

για τα στοιχεια υπηρχε μια διαταγη απο το αεα συμφωνα με την οποια θα επρεπε να υπαρχει ταμπελακι στο οποιο να αναγραφεται το ονοματεπωνυμο του και το βαθμο του καθε αστυνομικου σε γραφειο ασε που ως προς τα στοιχεια ειμαστε υποχρεωμενοι να τα δινουμε καθοσον δεν αποτελουν προσωπικα δεδομενα.

Υποβλήθηκε από lelos. Ημερομηνία: Πέμ, 05/30/2013 - 19:43 Μόνιμος σύνδεσμος

Ειδικα αυτο με το ταμπελακι ας μην το σχολιασω ...
Και το να δινεις τα στοιχεια σου ομως στον καθενα δεν ειναι κ οτι καλυτερο.Πειθαρχικα μπορει να βρεθουμε ελεγκτεοι αν δεν τα δωσουμε ?

Υποβλήθηκε από aggelogrc. Ημερομηνία: Παρ, 05/31/2013 - 00:07 Μόνιμος σύνδεσμος

Να μη μασάτε συνάδελφοι. Αφού κάνετε σωστά την δουλειά σας μην κολλάτε όταν σας ζητούν τα στοιχεία. Εγώ τους τα δίνω και γραπτώς και τους τονίζω να μην χάσουν και το χαρτί! Περιττό να πω ότι δεν με όχλησε κανείς... Ο κλασσικός ο νεοέλληνας (θα, θα, θα), απειλεί και άμα σε βρει σε αδυναμία, θα πέσει να σε φάει. Γι' αυτό να διαβάζετε και να ενημερώνεστε για να κάνετε σωστά την δουλειά σας και άσε τους να τρώγονται με τα ρούχα τους! ;)

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis