Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by nik2015 on Κυρ, 11/03/2013 - 16:43
Θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας.Για παράδειγμα βεβαιώνει ένας αστυνομικός παράνομη στάθμευση σε ένα όχημα ενω είναι απών ο οδηγός,Εκ των υστέρων διαπιστώνουμε από το POL ότι είναι ανασφάλιστο το όχημα.Μπορούμε να βεβαιώσουμε κλήση για ανασφάλιστο οχημα και να την επιδώσουμε εκ των υστέρων στον ιδιοκτήτη και παράλληλα να προβούμε στις διοικητιικές και ποινικές κυρώσεις ?Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Greek

Υποβλήθηκε από pauseas. Ημερομηνία: Κυρ, 11/03/2013 - 19:50 Μόνιμος σύνδεσμος

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ(ΠΡΟΣΤΙΜΟ,ΠΤΑΙΣΜΑ) . ΤΟ POL ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΡΚΕΙ.

Υποβλήθηκε από STAVROS78. Ημερομηνία: Κυρ, 11/03/2013 - 20:56 Μόνιμος σύνδεσμος

ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ . ΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΠΑΡ. ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΤΟ ΔΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗΣ ΤΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΑΣΦ. ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ . ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΔΟΣΗΣ . ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ-ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΝΥΣΕΩΣ (ΠΤΑΙΣΜΑ).

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis