Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by benn on Δευ, 10/10/2011 - 12:44
ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: ΥΠΗΡΕΤΩ ΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 67 % . ΑΠΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ. ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ Η ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΟΥ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
Greek

Υποβλήθηκε από manager. Ημερομηνία: Δευ, 10/10/2011 - 22:37 Μόνιμος σύνδεσμος

Απόσπαση ή Έκτακτη Μετάθεση ΟΧΙ.
Μπορείς εφόσον έχεις τα ανάλογα μόρια να συμπεριληφθείς στις τακτικές μεταθέσεις.

Κατά τις Τακτικές Μεταθέσεις και μετά από αίτησή τους, στη σειρά προτεραιότητας προηγούνται οι αστυνομικοί κατά σειρά, κατηγορίες, συγκρινόμενοι, κατά κατηγορία, μόνο μεταξύ τους με βάση εκτός άλλων και το παρακάτω κριτήριο: «Οι έχοντες, μέλος της ιδίας οικογένειας με αναπηρία 67% τουλάχιστον ή με αναπηρία Α.ΜΕ.Α., ή γονέα με αναπηρία 67% τουλάχιστον εφόσον δεν έχουν άλλα αδέλφια, ή αδελφό με αναπηρία 67% τουλάχιστον εφόσον δεν έχουν άλλο αδελφό και οι γονείς τους έχουν το ως άνω ποσοστό αναπηρίας ή έχουν υπερβεί το 75ο έτος της ηλικίας τους»(άρθρο 3 παρ.3β).
Η προτεραιότητα καθορίζεται από τον αριθμό των μορίων (μονάδων) που συγκεντρώνει ο αστυνομικός, με βάση τα αντικειμενικά κριτήρια (απόστασης από τον τόπο συμφερόντων, ετών υπηρεσίας και προϋπηρεσίας του και της οικογενειακής του κατάστασης)

Υποβλήθηκε από valantis. Ημερομηνία: Πέμ, 03/22/2012 - 23:31 Μόνιμος σύνδεσμος

ειναι σιγουρο οτι δεν δικαιουται ο συνάδελφος έκτακτη μετάθεση? εχω την εντυπωση οτι δικαιούται.....το άρθρο 17 του Π.Δ 100/2003 οπως τροποποιηθηκε με το π.δ 85/2011 αναφερει οτι έκτακτες μεταθεσεις ενεργουνται οποτεδήποτε και ανεξάρτητα απο τον αριθμό μορίων και το χρόνο παραμονής του μετατιθέμενου στην ιδια περιοχη μεταθεσης......δεν ξερω μονο αν απαιτειται να ορισθεί ως δικαστικός συμπαραστάτης συμφωνα με την παράγραφο δ΄του ίδιου άρθρου......αν έχετε την καλοσύνη μπορειται να ξαναδειτε το ολο θέμα και να εχουμε μια τελικη απαντηση? ευχαριστω εκ των προτερων.

Υποβλήθηκε από manager. Ημερομηνία: Παρ, 03/23/2012 - 01:34 Μόνιμος σύνδεσμος

Πολύ σωστή και συμφωνούμε με την επισήμανσή σου "valantis" που αφορά την [b]έκτακτη μετάθεση[/b] του "benn".
"Διορισμό ως δικαστικό συμπαραστάτη από το αρμόδιο δικαστήριο σε γονείς ή αδέλφια και δεν μπορεί άλλο μέλος της οικογενείας να οριστεί δικαστικός συμπαραστάτης, μετά από αίτηση του ενδιαφερομένου στην Υπηρεσία του και έκδοση σχετικής γνωμάτευσης από την Ανώτατη Υγειονομική Επιτροπή (Α.Υ.Ε.) της Ελληνικής Αστυνομίας".

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο χρονοβόρα μπορεί να είναι αυτή η διαδικασία.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis