Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by autoforakias on Παρ, 12/16/2011 - 02:05
Χαιρετώ το forum και θερμά συγχαρητήρια στους συναδέλφους που συμμετέχουν και απαντούν.Είμαι νεοεξερχόμενος αστυφύλακας και υπηρετώ στην ΥΑΤ.Συνάδελφος σείρα μου θέλει αμοιβαία από Άμεση Δράση.Το πρόβλημα είναι ότι βγήκε νέο ΠΔ το οποίο αναφέρει αρκετές αλλαγές στις μεταθέσεις και αποσπάσεις πλην όμως δεν αναφέρει κάτι για αμοιβαία μετακίνηση..γνωρίζει κανείς εαν γίνεται να κάνουμε την αμοιβαία?
Greek

Υποβλήθηκε από manager. Ημερομηνία: Παρ, 12/16/2011 - 18:30 Μόνιμος σύνδεσμος

Στο άρθρο 17 παρ.1 εδάφιο ια του Π.Δ.100/2003 όπως πρόσφατα αντικαταστάθηκε με το άρθρο 9 παρ.1 του Π.Δ.85/2011 (Α-207) προβλέπονται οι προϋποθέσεις για αμοιβαία μετάθεση.
Στην περίπτωση του φίλου σου επειδή είναι νεοεξερχόμενος από τη Σχολή δεν μπορεί να γίνει δεκτή αίτηση για αμοιβαία μετάθεση πριν την παρέλευση τριετίας από την τοποθέτησή του.

[b]Π.Δ.100/2003[/b]
[code]Άρθρο 17
Έκτακτες μεταθέσεις.
Παράγραφος 1
ια. «Ύστερα από αίτηση αμοιβαίας μετάθεσης, υπό την προϋπόθεση ότι οι ενδιαφερόμενοι υπηρετούν σε Υπηρεσίες της αυτής περιοχής μετάθεσης. Κατ’ εξαίρεση επιτρέπεται η υποβολή αίτησης αμοιβαίας μετάθεσης για τους αστυνομικούς μέχρι το βαθμό του Αστυνόμου Β΄, εφόσον οι Υπηρεσίες που υπηρετούν οι ενδιαφερόμενοι ανήκουν σε περιοχές μετάθεσης, για τις οποίες οι προκηρυχθείσες κενές θέσεις δεν καλύφθηκαν ή οι Υπηρεσίες, στις οποίες ζητούν να μετατεθούν, ανήκουν στην περιοχή μετάθεσης του τόπου συμφερόντων τους και οι ενδιαφερόμενοι έχουν συμπληρώσει πέντε (5) έτη πραγματικής υπηρεσίας και δεν υπερβαίνουν τα είκοσι (20) έτη συνολικής πραγματικής υπηρεσίας. Νέα αίτηση αμοιβαίας μετάθεσης δεν γίνεται δεκτή πριν τη παρέλευση τριετίας από την πραγματοποίηση της προηγούμενης. Επίσης, δεν γίνεται δεκτή η αίτηση για αμοιβαία μετάθεση των νεοεξερχομένων των Σχολών και νεοπροαχθέντων αρχιφυλάκων πριν την παρέλευση τριετίας από την τοποθέτηση ή μετάθεσή τους αντίστοιχα. Οι διατάξεις της παρ. 9 του άρθρου 12 του παρόντος έχουν ανάλογη εφαρμογή και στην περίπτωση αυτή. Οι αμοιβαίες μεταθέσεις ενεργούνται μεταξύ ομοιόβαθμων και εκτελούντων τα αυτά καθήκοντα αστυνομικών υπαλλήλων».[/code]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis