Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by Anaconda on Τρί, 04/02/2013 - 21:59
Καλησπέρα συνάδελφοι, θα ήθελα όποιος γνωρίζει το θέμα των Αδειών Αγοράς και Κατοχής κυνηγετικών όπλων, να μου υποδείξει το πλαίσιο (Νόμοι, Π.Δ. Κανονιστικές ) που προβλέπουν την όλη διαδικασία και αν είναι δυνατόν να μου τις αποστείλει ([email protected]). Υπηρετώ σε μικτό Α.Τ. επαρχίας, μου ανέθεσαν την αρμοδιότητα αυτή και πέραν του Ν. 2168/93 δεν γνωρίζω τίποτα από τα υπόλοιπα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Υ.Γ.: Πριν με παραπέμψει κάποιος στη Γραμματεία, προλαβαίνω και σας λέω ότι απλά δεν γίνεται.... (ΧΑΟΣ)
Greek

Υποβλήθηκε από mentor. Ημερομηνία: Τρί, 04/02/2013 - 22:32 Μόνιμος σύνδεσμος

Στην ειδική ενότητα "Αδειες Δικαιολογητικά" ([url=http://www.policenet.gr/portal/arthra-dimosieymata/adeies-dikaiologitik…]) του PoliceNET θα βρεις τις προβλεπόμενες από το νόμο διατάξεις για κάθε περίπτωση και θα σου δοθεί η δυνατότητα να κατεβάσεις την κάθε διάταξη χωριστά.

Στην ενότητα της Νομοθεσίας για τα Όπλα ([url=http://www.policenet.gr/portal/downloads/nomothesia-opla/]ΕΔΩ[/url]) θα βρεις όλη την ισχύουσα νομοθεσία πλήρως ενημερωμένη μέχρι σήμερα.

Υποβλήθηκε από giatros. Ημερομηνία: Τετ, 04/03/2013 - 00:24 Μόνιμος σύνδεσμος

Φίλε anaconda επειδή έχω ασχοληθεί με το αντικείμενο η βάση είναι ο Ν.2168/93. Τα υπόλοιπα σιγά σιγά και εδώ είμαστε. Να είναι καλά το Policenet. Αν θες κανά υπόδειγμα εγγράφου στείλε πμ.

Υποβλήθηκε από Anaconda. Ημερομηνία: Τετ, 04/03/2013 - 09:13 Μόνιμος σύνδεσμος

Ευχαριστώ φίλε giatre, άντε να δούμε πως θα γίνει η αρχή... Αν ασχολείσαι ακόμη, ποιά διαδικασία ακολουθείς με τις ληγμένες Α.Κ.Κ.Ο., τα παράβολα είναι πολλά και όσοι ειδοποιούνται είτε από αντικειμενική ίσως αδυναμία είτε από δυστροπία ουδέποτε εμφανίζονται για τακτοποίηση. Ξέρω ότι σε κάποιες υπηρεσίες κάνουν δικογραφίες για να είναι καλυμμένοι και τους "στέλνουν". Είναι εφικτή λύση όμως αυτή; Στην Υπηρεσία μου οι ληγμένες- ατακτοποίητες είναι περί τις 250.... Και όποιος άλλος έχει κάτι υπόψη του ας το προτείνει

Υποβλήθηκε από giatros. Ημερομηνία: Τετ, 04/03/2013 - 13:03 Μόνιμος σύνδεσμος

Όχι δεν ασχολούμαι ακόμα!Ευτυχώς! Αλλά οι περισσότεροι υπό τον φόβο παραπομπής στην δικαιοσύνη πληρώνουν το παράβολο. Προτείνω η δικογραφία να είναι το τελευταίο στάδιο. Αφού τα έχεις εξαντλήσει όλα και ο πολίτης δεν συμορφώνεται.

Υποβλήθηκε από aias3. Ημερομηνία: Σάβ, 01/10/2015 - 14:02 Μόνιμος σύνδεσμος

<p>καλησπερα και καλη χρονια μηπως μπορειτε να με διαφωτισετε σχετικα με το τι πρεπει να κανω για να αγορασω καινουριο υπηρεσιακο οπλο</p>

Υποβλήθηκε από giatros. Ημερομηνία: Δευ, 01/12/2015 - 17:12 Μόνιμος σύνδεσμος

<p><span style="font-size:12px;"><span style="font-family:comic sans ms,cursive;">Πρώτα πρέπει να βρείς το όπλο , στην συνέχεια με μια βεβαίωση από τον έμπορα ότι ενδιαφέρεσαι για το συγκεκριμένο όπλο υποβάλεις μία αίτηση στην Υπηρεσία σου. Η βεβαίωση πρέπει οπωσδήποτε να περιέχει στοιχεία του εμπόρου που θα αγοράσεις το όπλο, αριθμό , μάρκα και διαμμέτρημα όπλου.</span></span></p>

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis