Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Posted by AjYp on Τρί, 02/28/2012 - 10:01
Πολλά Συγχαρητήρια για την ιδέα και την προσπάθεια σας όσον αφορά την ιστοσελίδα....Έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε ένα πολύ ισχυρό εργαλείο όσον αφορά την ενημέρωση, την γνώση και φυσικά έχετε δώσει βήμα ώστε να ακουστεί η φωνή μας......Ευχαριστούμε. Η παρατήρηση μου εστιάζεται στο Forum....κατά την άποψη μου θα ήταν καλό να προστεθούν και άλλες κατηγορίες εκτός από τις ήδη υπάρχουσες. Η ζωή του αστυνομικού δεν είναι μόνο εργασία και συνταξιοδότηση...Forum κατά την γνώμη μου σημαίνει επικοινωνία, αλληλεπίδραση,διάλογος, απόψεις, συμβουλές, δράσεις, ευκαιρίες....μία διαδυκτιακή παρέα. Μην εστιάζετε στο στενό "έχω μία ερώτηση και θέλω μόνο μία απάντηση" (άν και αυτό θα πρέπει να απευθύνεται στα μέλη και όχι στον manager), δεν είστε η γραμματεία της Υπηρεσίας μας είστε το διαδυκτιακό μας σπίτι. :)
Greek

Υποβλήθηκε από policenet. Ημερομηνία: Τρί, 02/28/2012 - 20:57 Μόνιμος σύνδεσμος

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.
Στο Forum αυτό έχει συγκεκριμένα θέματα συζήτησης και σε αυτά τα θέματα ο καθένας μπορεί να εκφράσει τις απόψεις του και να δώσει τις συμβουλές του, αλλά επαναλαμβάνουμε , μόνο στα συγκεκριμένα θέματα συζήτησης.
Αν κάποιος θέλει να εκφράσει τις απόψεις του σε γενικότερα θέματα που αφορούν τους αστυνομικούς εκτός από αυτά που καλύπτει το παρών forum , υπάρχουν και τα Social media όπου μπορεί να φτιάξει ο καθένας, ένα blog ή ένα λογαριασμό στο facebook και να οργανώσει τη δική του διαδυκτιακή παρέα.
Το forum αυτό αριθμεί σήμερα 4030 μέλη , αποτελεί ανομοιογενή ομάδα γιαυτό και έχει προκαθορισμένους κανόνες λειτουργίας.
Ας αρκεστούμε προς το παρών σε αυτά και βλέπουμε.
[edit time=1333916444]manager[/edit]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis