Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Ηλεία: «Ζήτημα τιμής η σύλληψη του δολοφόνου» – Μήνυμα αστυνομικών για το έγκλημα στο χωριό Εφύρα
22:14 | 05/12/2022

Η στυγερή δολοφονία του 68χρονου επιχειρηματία συνεχίζει να κρατά ανάστατη την Ηλεία. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, εμφανίζονται πεπεισμένοι πως θα λύσουν τους γρίφους που κρύβει το στυγερό έγκλημα…

Μίσος και απίστευτη αγριότητα. Ο δολοφόνος του 68χρονου επιχειρηματία στην Ηλεία σκότωσε το θύμα χτυπώντας τον 40 φορές. Παραμένει έως τώρα ασύλληπτος, αλλά η αστυνομία ήδη έχει εστιάσει σε δύο πρόσωπα τα οποία θεωρεί ως βασικούς υπόπτους. Μπορεί αν έχουν περάσει 2,5 μήνες από τη δολοφονία, αλλά ο φάκελος δεν έχει κλείσει. Η υπόθεση δεν θα μείνει ως ανεξιχνίαστη. Αυτό αναφέρουν αξιωματικοί που τρέχουν τη μεγάλη έρευνα από την πρώτη στιγμή.

Διαβάστε επίσης

«Το ότι δεν έχει δημοσιοποιηθεί τίποτα εδώ και καιρό δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζονται οι έρευνες ή ότι έχουμε εγκαταλείψει την υπόθεση», ανέφερε μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς» αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας ερωτώμενος σχετικά με την πορεία των ερευνών για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου που έχει συμπληρώσει αισίως 2,5 μήνες, με τον δράστη να κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος.

«Η εξιχνίαση της υπόθεσης και η σύλληψη του δολοφόνου αποτελεί ζήτημα τιμής και προσωπικό στοίχημα για την Αστυνομία», συμπλήρωσε ο έμπειρος αξιωματικός τονίζοντας ότι η καθυστέρηση έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι Αρχές λόγω των ιδιαιτεροτήτων που συγκεντρώνει η υπόθεση, θέλουν να σιγουρευτούν πριν προχωρήσουν σε κάποια κίνηση.

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος είχε βρεθεί νεκρός το βράδυ της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου από έναν εκ των αδελφών του στο σπίτι όπου έμενε, στο χωριό Εφύρα, φέροντας 40 χτυπήματα στο κεφάλι, από τα οποία τουλάχιστον τα μισά του προκάλεσαν βαθιά τραύματα που απέβησαν μοιραία για τη ζωή του.

Οι Αρχές που από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στον χώρο του εγκλήματος συνέλεξαν στοιχεία, ωστόσο τα δύο βασικά «αγκάθια» ήταν η απουσία αποτυπωμάτων από το σπίτι αλλά και αδυναμία εύρεσης του φονικού όπλου που χρησιμοποίησε ο δράστης για να στερήσει τη ζωή του άτυχου συνταξιούχου το οποίο θυμίζουμε ότι πιθανότατα ήταν κάποιο ξύλινο αντικείμενο.

Από την επόμενη μέρα της δολοφονίας, ξεκίνησε ένα μεγάλος γύρος καταθέσεων ατόμων από το στενό του θύματος, οι οποίες βοήθησαν την Αστυνομία να στρέψει την προσοχή της σε υπόπτους, ωστόσο αποδείξεις δεν υπήρχαν και τα στοιχεία δεν κρίθηκαν αδιάσειστα προκειμένου να προβεί σε συλλήψεις.

 

 

www.newsit.gr

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis