Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
19:14 | 28/02/2023

Με ένα εντυπωσιακό βίντεο, που θυμίζει έντονα TOP GUN, η Πολεμική Αεροπορία καλεί νέες και νέους να «πετάξουν» μαζί της και να «ζήσουν το όνειρο». 

Στα 49 δευτερόλεπτα που διαρκεί, παρελαύνουν τα μέσα που διαθέτει στο οπλοστάσιο της, όπως τα νέα και υπερσύγχρονα Rafale F3R, όλοι οι τύπου F-16, Viper, Block 52+ adv, Block 50 και Block 30, τα Mirage 2000-5 ενώ πρόκειται για μία από τις σπάνιες φορές που αποδεσμεύονται εικόνες μέσα από τα πιλοτήρια των αεροσκαφών.

Διαβάστε επίσης

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά πλάνα που χρησιμοποίησε το ΓΕΑ είναι το περίφημο Elephant Walk, που έλαβε χώρα το 2020 στην Αεροπορική Βάση του Αράξου, στο πλαίσιο της άσκησης ΗΝΙΟΧΟΣ. Πρόκειται για μία μαζική έξοδο για τροχοδρόμηση στην πίστα του αεροδρομίου των F-16 που διαθέτει η Πολεμική Αεροπορία, μιας και η άσκηση διοργανώθηκε στη βάση τους.

Από το βίντεο δεν θα μπορούσε να λείπει η Σχολή Ικάρων και τα νέα εκπαιδευτικά αεροσκάφη ενώ προτάσσεται και η διαλειτουργικότητα, με τα μαχητικά σε κοινές ασκήσεις με πλοία του ελληνικού Στόλου.

Έμφαση, φυσικά, δίνεται στα μαχητικά αεροσκάφη, τα οποία αποτελούν το «όνειρο» κάθε νέας και νέου που θέλει να ενταχθεί στη μεγάλη οικογένεια της Πολεμικής Αεροπορίας. Με τη φράση «Γίνε εσύ το μέλλον της Πολεμικής Αεροπορίας» να συνοδεύεται από την προσέγγιση για προσγείωση ενός πανίσχυρου Rafale, το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εκπέμπει το μήνυμα σε όλους όσοι αγαπούν την Πολεμική Αεροπορία.

cnn.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis