Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
δωρεα
21:44 | 16/05/2023

Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψήφια  βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή παρέδωσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας ΚΙΤ πρώτων βοηθειών, όπως είχε δεσμευτεί, ανταποκρινόμενη στο αίτημα που της γνωστοποίησε ο Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Ντιζές για λογαριασμό των ειδικών υπηρεσιών ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ και ΟΕΠΤΑ.

Από την πρώτη στιγμή, η κα Μακρή είχε κινητοποιηθεί και επικοινωνήσει με ιδιώτη δωρητή, ο οποίος κάλυψε το κόστος αγοράς όχι έξι, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, αλλά επτά πλήρως εξοπλισμένων ΚΙΤ πρώτων βοηθειών σε βαλιτσάκι, τα οποία παραδόθηκαν από την Υφυπουργό Παιδείας στις ειδικές υπηρεσίες της ασφάλειας, της αστυνομίας και της τροχαίας, προκειμένου να ενισχύσουν την αντιμετώπιση της επικινδυνότητας ακραίων περιστατικών και την πολύτιμη και καθοριστική παροχή πρώτων βοηθειών επί τόπου σε περίπτωση τραυματισμού από πυροβολισμό ενώ θα ακολουθήσει και σεμινάριο χρήσης του υλικού σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ.

Διαβάστε επίσης

Κατά την επίσκεψή της στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και την παράδοση του υλικού πρώτων βοηθειών, η Ζέττα Μακρή συνομίλησε με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας κ. Ντιζέ, την Α’ Υποδιευθύντρια κα Ζήνδρου, τον Β’ Υποδιευθυντή κ. Κουλούρη, τον Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου κ. Καρβελη, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου κ. Μπαλατσούκα, τον διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Βόλου κ. Βαρβάρη και εκπροσώπους της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης και της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων.

Η Υφυπουργός Παιδείας διαβεβαίωσε τους συνομιλητές της για την  σταθερή συνδρομή της στην διευκόλυνση της απαιτητικής άσκησης των καθηκόντων τους και τους ευχαρίστησε, για ακόμα μια φορά, για το αίσθημα ευθύνης και αυταπάρνησης με το οποίο ασκούν το λειτούργημά τους προς όφελος της προστασίας και της ασφάλειας των πολιτών.

Πηγή:   formedia.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis