Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:30 | 16/01/2023

Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης πραγματοποίησε το μέλος της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Λάζαρος Καραούλης, προκειμένου να ενημερωθεί για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τη Διοικητή του τμήματος κ.Σουλιώτη καθώς και με προσωπικό του Α.Τ. το πρόσφατο περιστατικό της ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στην Βάρη αλλά και μια σειρά ζητημάτων. Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι το μεγαλύτερο ζήτημα – που αντιμετωπίζουν άλλωστε όλα σχεδόν τα αστυνομικά τμήματα της Ανατολικής Αττικής – είναι η υποστελέχωση ανθρώπινου δυναμικού, που οφείλεται στη φύλαξη υψηλών προσώπων, αλλά και σε αποσπάσεις στη Frontex. Ε

Διαβάστε επίσης

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο Τμήμα Ασφαλείας υπηρετούν πραγματικά μόλις 6 άτομα, όταν το εγγεγραμένο προσωπικό αριθμεί 43 αστυνομικούς.

“Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αντικειμενική αδυναμία της πλήρους προστασίας της περιοχής και της καταπολέμησης της εγκληματικότητας, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει έξαρση σε απάτες εις βάρος των πολιτών. Χρειάζεται άμεση ενίσχυση των τμημάτων της ασφάλειας και ιδιαίτερα των Πολυδύναμων, που επιτελούν σημαντικό έργο και είναι αποδυναμωμένα” τόνισε ο κ. Καραούλης, επισημαίνοντας ότι η ασφάλεια και προστασία των πολιτών της Ανατολικής Αττικής είναι βασική προτεραιότητα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Πηγή:  doxthi.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis