Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ_INTIME
08:29 | 14/03/2024

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αξιωματικοί της Αστυνομίας στο Βόρειο Αιγαίο συζητήθηκαν κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης της Ένωσης τους

Σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε η τακτική γενική συνέλευση της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου. Το κύριο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικές υπηρεσίες των νησιών είναι η έλλειψη προσωπικού όπως δήλωσε στην κάμερα του «Ν» ο Αστυνομικός Διευθυντής Γιάννης Αραμπατζής.

Υποστελεχωμένες οι αστυνομικές υπηρεσίες του Βορείου Αιγαίου

Εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων στην Ένωση θα γίνουν τον προσεχή Ιούνιο. Στις δηλώσεις του ο κ. Αραμπατζής τόνισε: «στόχος μας είναι να αναδείξουμε τα προβλήματα των αξιωματικών της Αστυνομίας στο Βόρειο Αιγαίο» και υπογράμμισε την συμβολή τους στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος.

άλλο σημείο ο κ. Αραμπατζής είπε πως στο μέτρο του δυνατού γίνεται προσπάθεια, από τους αξιωματικούς να υλοποιηθούν οι εντολές που δίνει η ηγεσία της Αστυνομίας, να υπάρχει επαρκή αστυνομική κάλυψη σε όλους τους τομείς ώστε οι πολίτες να νοιώθουν ασφαλείς και παράλληλα να μην υπερφορτώνονται εργασιακά οι αστυφύλακες.

stonisi.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis