Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
 Θεσσαλονίκη
11:57 | 02/02/2023

Την υποψηφιότητά του για τον δήμο Θεσσαλονίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ανακοίνωσε επίσημα σήμερα ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και πρώην πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης.

Μέσω γραπτής ανακοίνωσης ο κ.Αγγελούδης καλεί όλους τους δημότες σε μία μεγάλη συνάντηση - γνωριμία στο Ολύμπιον το Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι. «Θέλουμε να δώσουμε ισχυρό παρών στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Διαβάστε επίσης

Θέλουμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας, να αποκτήσουμε σύγχρονες υποδομές και καλύτερη καθημερινότητα, καλύτερη ποιότητα ζωής», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος, στην ίδια ανακοίνωση, υπογραμμίζει πως όσο τα χρόνια περνούν, τα προβλήματα παραμένουν και οι πολίτες τα βιώνουν καθημερινά: «Εγκατάλειψη των δημόσιων χώρων. Ανεπάρκειες και στρεβλώσεις. Έλλειψη σχεδίων και προχειρότητα. Αδυναμία διεκδίκησης των πόρων και της βοήθειας που οφείλει το κεντρικό κράτος να εισφέρει για τη Θεσσαλονίκη. Στις παρέες και τις γειτονιές μας μοιάζει να έχει επικρατήσει η παραίτηση, "τίποτα δεν αλλάζει" λένε κάποιοι. Κι όμως υπάρχει και η άλλη όψη».

«Ξεκινάμε λοιπόν μία νέα προσπάθεια. Χωρίς άγονες διαχωριστικές γραμμές, χωρίς να βάζουμε το εγώ μπροστά από το εμείς. Θα δουλέψουμε μαζί, με κριτήριο τη γνώση και κινητήριο δύναμη την αποφασιστικότητα», συμπληρώνει ο κ.Αγγελούδης. 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis