Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:14 | 04/06/2023

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ως Ένωση εκφράζουμε θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα ποδοσφαίρου της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών για την κατάκτηση του τίτλου του Υπερπρωταθλητή Ελλάδος, στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος.

Την Τρίτη 29/05/2023 και ώρα 16:30, ως νικήτρια ομάδα του πρωταθλήματος των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Αττικής για το 2022, η ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης του Αερολιμένα Αθηνών αντιμετώπισε την αντίστοιχη νικήτρια του πρωταθλήματος των Αστυνομικών Διευθύνσεων Βορείου Ελλάδος, την Δ.Α. Αλεξανδρούπολης – Ορεστιάδας, στο 11ο Super Cup στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» της Αλεξανδρούπολης.

Ο φετινός τελικός κρίθηκε στα πέναλτι καθώς η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να καταλήγουν ισόπαλες (1-1), ενώ στην παράταση κανείς από τους φιναλίστ δεν κατάφερε να σκοράρει. Στη ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, κρίσιμη αποδείχθηκε η απόκρουση του τερματοφύλακα της ομάδας του Αερολιμένα Βασίλη ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ στο 2ο πέναλτι της Αλεξανδρούπολης-Ορεστιάδας, με αποτέλεσμα η ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών να επικρατεί τελικά 4-2, κατακτώντας τη νίκη και το τρόπαιο!

Πολλά μπράβο για αυτή την επιτυχία αξίζουν ξεχωριστά σε όλους τους παίκτες της ομάδας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών και στον προπονητή της ομάδας Λυμπέρη ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ, που κάθε χρόνο καταβάλει τα μέγιστα για την συντήρηση - ύπαρξη της ομάδας αυτής.

2 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

3 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

4 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

6 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

7 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

8 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

9 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

10 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

11 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

14 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

15 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

Επίσης, συγχαίρουμε την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος και τον Πρόεδρό της Α/Α Γεώργιο ΤΖΑΤΖΑΚΗ για την άψογη διοργάνωση, την αντίπαλη (στο γήπεδο για 120 λεπτά) ομάδα της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης – Ορεστιάδας, τον Διευθυντή και τους συναδέλφους της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης για την άψογη φιλοξενία, καθώς και τις Συνδικαλιστικές Ενώσεις Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας.

Είναι ιδιαιτέρως άξια θαυμασμού και επαίνων η προσπάθεια της ομάδας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, διότι οι περισσότεροι παίκτες της δεν αγωνίζονται σε ομάδες Εθνικών και Τοπικών κατηγοριών, όμως χάρη στο πάθος και στο ζήλο που επιδεικνύουν, καταφέρνουν τα μέγιστα. Κάτι που έγινε και σε αυτόν τον τελικό, αγωνιζόμενοι συνολικά για 120 λεπτά (συμπεριλαμβανομένης της παράτασης), δίνοντας όλοι τον καλύτερο εαυτό τους, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν.

13 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

Παρόντες στον αγώνα ήταν ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγος Πασχάλης ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης Αστυνομικός Διευθυντής Λάμπρος ΤΣΙΑΡΑΣ, ο Πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης Χρήστος ΤΟΥΦΑΚΗΣ, ο Γενικός Γραμματέας Νικόλαος ΛΙΤΣΚΑΣ, η Ταμίας Δήμητρα ΔΑΝΙΗΛ, ο Αναπλ. Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης ΠΕΖΙΚΙΔΗΣ και ο Οργανωτικός Γραμματέας Ιωάννης ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ, ο Αντιπρόεδρος της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας Βασίλης ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ και η Γενικός Γραμματέας Θεοδώρα ΣΙΟΥΣΤΗ, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Ηλίας ΒΡΕΝΤΑΣ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου Χρυσοβαλάντης ΓΙΑΛΑΜΑΣ, ο Αντιπρόεδρος Χρήστος ΛΥΜΤΣΙΟΥΛΗΣ και Γενικός Γραμματέας Δημήτριος ΔΕΡΒΕΝΤΛΗΣ. Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Δημήτριος ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ και ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Γεώργιος ΖΑΧΑΡΗΣ.

12 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

Τέλος, η αποστολή της ομάδας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών συναντήθηκε στον Κρατικό Αερολιμένα Αλεξανδρούπολης «Δημόκριτο» λίγο πριν την Αναχώρηση της για Αθήνα με την Ελληνική Διακλαδική Αποστολή που επέστρεφε από το 25ο Συνέδριο της Βαλκανικής Ένωσης Στρατιωτικών Ιατρών που έγινε στην Βάρνα της Βουλγαρίας και συγκεκριμένα με τον Υποστράτηγο Υγειονομικού Αθανάσιο ΜΠΑΔΕΚΑ, Διευθυντή της Διεύθυνσης Υγειονομικού της Ελληνικής Αστυνομίας και μέλος της Υγειονομικής Επιτροπής της USPE (Ένωσης Ευρωπαϊκών Αστυνομικών Αθλητικών Σωματείων), με τον Υποστράτηγο Δημήτριο ΚΑΣΙΜΟ Διευθυντή της Διεύθυνσης Υγειονομικού Στρατού και με τον Αρχιπλοίαρχο Σωτήρη ΜΩΡΑΪ́ΤΗ Διοικητή του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, δεχόμενη τα συγχαρητήρια για την επιτυχία της. Στους ανωτέρω Ανώτατους Αξιωματικούς δόθηκαν ευχαριστίες, ενώ από τα μέλη της ομάδας εκφράστηκαν πολλά συγχαρητήρια για το τόσο σημαντικό έργο το οποίο επιτελεί ο κάθε ένας ξεχωριστά στον τομέα που προΐσταται, με κύριο μέλημα την προάσπιση του υπέρτατου αγαθού της υγείας.

5 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis