Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
αστυνομικός
19:14 | 17/09/2023

Ξινός βγήκε ο καφές σε δύο άτομα στα Πατήσια που βρέθηκαν με χειροπέδες  για ναρκωτικά.

Η σύλληψή τους έγινε στην οδό Στρατηγού Καλλάρη το πρωί της Τετάρτης   και οι αστυνομικοί έβγαλαν λαβράκι καθώς  πάνω τους κατά τον έλεγχο βρέθηκε  κρυμμένη  κάνναβη με τη μεγαλύτερη ποσότητα να είναι σε τρεις νάιλον σακούλες.

Διαβάστε επίσης

Οι σακούλες ήταν στη ζώνη του ενός  και περιείχαν κάνναβη σε μορφή σοκολάτας  ενώ τα ναρκωτικά που ήταν κρυμμένα  στην τσέπη του δεύτερου ατόμου ήταν κάνναβη ενός κιλού και εκατόν πέντε γραμμαρίων.

Οι αστυνομικοί που τους συνέλαβαν έκριναν στη συνέχεια ότι  πρέπει να γίνει έρευνα στα σπίτια όπου έμεναν ο Έλληνας και ο Αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενοι, σε Πατήσια και Κυψέλη.

Στη μονοκατοικία όπου έμενε ο ένας από τους δύο συλληφθέντες η έκπληξη για τους αστυνομικούς και τον δικαστικό λειτουργό ήταν μεγάλη καθώς βρήκαν ακόμα και φυσίγγια.

Συγκεκριμένα  βρέθηκαν:

  1. 18 φυσίγγια στη βάση των οποίων αναγράφεται η  ένδειξη G.F.L  τα οποία ήταν μέσα σε θήκη
  2. 7 νάιλον  συσκευασίες περιέχουσες ναρκωτική ουσία πιθανότατα κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 7 περίπου κιλών.
  3. Στο δεύτερο σπίτι στην Κυψέλη δεν βρέθηκε κάτι με τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι τα δύο άτομα προμήθευαν με κάνναβη κυρίως το κέντρο της Αθήνας.

Ένας από τους αστυνομικούς που τους πέρασε χειροπέδες κατέθεσε όπως αποκαλύπτει το Newpost: 

«Υπηρετώ στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής. Την 13.09.2023 και κατά το ωράριο 07:00 -13:00 εκτελούσα διατεταγμένη υπηρεσία  εποχούμενης περιπολίες με άλλους συναδέλφους στην περιοχή του κέντρου Αθηνών .Στις 09  :15 διερχόμενοι από την οδό Στρατηγού Καλλάρη εντοπίσαμε δύο άτομα τα οποία είχαν παραλάβει καφέδες  από παρακείμενη καφετέρια και καθόντουσαν μέσα σε ένα μαύρο όχημα.

Άμεσα δηλώσαμε την ιδιότητά μας και προβήκαμε σε έλεγχο του οχήματος  όπου στην θέση του οδηγού βρισκόταν ο Ζ.G   ,Αλβανικής καταγωγής κάτοικος Αθηνών και στη θέση του συνοδηγού  ο Λ.Β  κάτοικος Αθηνών.

Στην κατοχή του πρώτου βρέθηκαν  επιμελώς κρυμμένα στη ζώνη του 3 νάιλον σακούλες  με τα ναρκωτικά και στην κατοχή του δεύτερου και συγκεκριμένα στην δεξιά τσέπη βρέθηκε μία νάιλον  συσκευασία αεροστεγώς κλεισμένη και τυλιγμένη με μία μαύρη σακούλα με κάνναβη. Επιπλέον  στην κατοχή του πρώτου βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και στου δεύτερου το χρηματικό ποσό των 290 ευρώ .Στη συνέχεια ενημερωθήκαμε ότι για τα στοιχεία των ιδιοκτητών του οχήματος .»

Το όχημα ανήκει σε διαφορετικά πρόσωπα από τους συλληφθέντες  οι οποίοι αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών ενώ στον άντρα που βρέθηκαν και τα φυσίγγια βρίσκεται αντιμέτωπος και με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Οι δύο συλληφθέντες θα απολογηθούν σήμερα στον ανακριτή.

Τασούλα Παπανικολάου

Πηγή:   newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis