Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
09:44 | 12/07/2023

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Αθήνας:

Συγκινητική ήταν για ακόμη μια φορά η προσέλευση των μελών μας, στο κάλεσμα της Ένωσής μας, στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Α.Μ.Α., σήμερα Τρίτη 11 Ιουλίου 2023.

Ο μεγάλος αριθμός των συναδέλφων μας, οι οποίοι προσήλθαν και ανέμεναν υπομονετικά, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, για να επιτελέσουν το «ιερό τους καθήκον», επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι ο Έλληνας Αστυνομικός διακατέχεται από υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, σε μια χρονική συγκυρία, που λόγω της θερινής περιόδου τα αποθέματα αίματος στα νοσοκομεία έχουν εξαντληθεί.

Ο μεγάλος αριθμός μονάδων αίματος που συλλέχθηκαν θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη συναδέλφων – μελών μας και οικείων τους προσώπων, καθώς και συμπολιτών μας που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία και χρήζουν μετάγγισης αίματος.

Θα πρέπει να γνωρίζουν οι συνάδελφοί μας, ότι πέραν των εθελοντικών αιμοδοσιών που διενεργεί η Ένωσή μας, μπορούν επίσης να δίνουν αίμα για την τράπεζα αίματος της Ε.ΑΣ.Υ.Α. στο νοσοκομείο «ΣΩΤΗΡΙΑ» στο κτίριο αιμοληψίας, ή σε οποιοδήποτε άλλο νοσοκομείο που διαθέτει μονάδα αιμοληψίας, αναφέροντας τον υπ.αριθμ. 11894 αριθμό μητρώου της τράπεζας αίματος της Ένωσής μας.

Νιώθουμε ως Ένωση, την υποχρέωση να πούμε ένα τεράστιο «μπράβο» και ένα «ευχαριστώ» σε όλους τους συναδέλφους μας που συμμετείχαν και σε αυτή την αιμοδοσία και να τους διαβεβαιώσουμε πως η συνεχώς αυξανόμενη  συμμετοχή τους μας δεσμεύει να συνεχίσουμε με ανάλογες μελλοντικές δράσεις.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών Ταξίαρχο κ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Γεώργιο για την παραχώρηση του αμφιθεάτρου του Α.Μ.Α.

 

Δίνω Αίμα σημαίνει Δίνω Ζωή !!!

 

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis