Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
18:03 | 13/03/2024

Το δημαρχείο Αγίων Αναργύρων επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης (12/3) ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος είχε συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Σταύρο Τσίρμπα.

Η συνάντηση διεξήχθη μέσα σε θετικό κλίμα, όπου συζητήθηκαν εκτενώς τα θέματα ασφαλείας της πόλης, καθώς και θέματα που αφορούν στις συγκοινωνίες και στις υποδομές.

Διαβάστε επίσης

Όπως ενημέρωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τον κ. Τσίρμπα, ήδη τις τελευταίες ημέρες υπάρχει σημαντική ενίσχυση της αστυνόμευσης, η οποία θα συνεχιστεί ακόμη περισσότερο στο άμεσο μέλλον.  

Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ενημέρωση εκ μέρους του δήμου:

– Σε 24ωρη βάση επιχειρούν ομάδες ΟΠΚΕ (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος) και στις δύο Δημοτικές Κοινότητες (Άγιοι Ανάργυροι – Καματερό).

– Έχουν ενταθεί σημαντικά οι περιπολίες των ομάδων ΔΙΑΣ στην περιοχή.

– Ξεκίνησαν για πρώτη φορά στην πόλη μηχανοκίνητες περιπολίες των αστυνομικών ομάδων «ΔΡΑΣΗ».

– Προβλέπεται, εντός διμήνου, σημαντική ενίσχυση του προσωπικού στα Αστυνομικά Τμήματα και Τμήματα Ασφαλείας και στις δύο Δημοτικές Κοινότητες.

– Σε περίπου 1-2 μήνες, σε καθημερινή βάση, θα υπάρχουν αστυνομικές περιπολίες με ηλεκτρικά δίκυκλα μέσα στις γειτονιές, οι οποίες θα επιτηρούν δημόσιους και δημοτικούς χώρους και σχολεία και φυσικά θα συμβάλλουν ενεργά στην ασφάλεια των κατοίκων.

Ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Σταύρος Τσίρμπας, έθεσε ακόμη προς τον κ. Χρυσοχοΐδη τα συγκοινωνιακά ζητήματα και ειδικότερα αυτό της μεγάλης ανάγκης να προχωρήσει η στάση του Μετρό στο Καματερό, καθώς επίσης να προβλεφθεί στη νέα γραμμή 4, στάση στο κέντρο των Αγίων Αναργύρων.

Τέλος, ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας δεσμεύτηκε ότι θα επανεκκινήσει τη διερεύνηση της αξιοποίησης των χώρων του Στρατοπέδου Εργοστασίου Βάσης 301.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Σταύρος Τσίρμπας: «Οι δεσμεύσεις του υπουργού όσον αφορά στην ασφάλεια, στις συγκοινωνίες και στις υποδομές, αλλά και στα υπόλοιπα θέματα που συζητήσαμε είναι πολύ σημαντικές, καθώς θα ενισχύσουν ουσιαστικά το αίσθημα ασφάλειας στην περιοχή μας, θα δώσουν ουσιαστικές λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητά μας, αλλά και θα συμβάλλουν ενεργά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων της πόλης μας».

Πηγή:  attica24.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis