Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
John Wick
18:14 | 14/04/2023

Ένα απίθανο project ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας η ομάδα των Hacksmith Industries, του γνωστού καναλιού στο YouTube που κατασκευάζει gadgets και αντικείμενα ταινιών επιστημονικής φαντασίας -συνήθως- στην πραγματικότητα. 

Αυτή τη φορά επιχείρησαν να φτιάξουν το αλεξίσφαιρο κοστούμι των ταινιών του John Wick, που φοράει ο Keanu Reeves και του χαρίζει πρακτικά τις..."θεϊκές" ικανότητες να αποφεύγει κάθε σφαίρα που έρχεται κατά πάνω του. Βέβαια, το πώς μπορεί να υπάρξει στην πραγματικότητα ένα κοστούμι με την ευκινησία και την ελαφρότητα ενός υφάσματος είναι κάτι που επιχείρησαν να δώσουν απάντηση τα τσακάλια μηχανικοί και σχεδιαστές του Hacksmith.

Διαβάστε επίσης

Το βασικότερο στοιχείο που έπρεπε να πληροί είναι να αντέχει σφαίρες από κοντινή απόσταση και διαμετρήματος όπλου μέχρι και ενός .357 Magnum. Οι μηχανικοί του καναλιού δοκίμασαν διάφορα υλικά και συνθετικά όπως Kevlar, ανθρακονήματα και βαλλιστικό νάιλον ώστε να επιτύχουν τον καλύτερο συνδυασμό προστασίας και ευελιξίας, ενώ συμβουλεύτηκαν και ειδικούς στον τομέα της προστασίας και βαλλιστικών γιλέκων για την κατασκευή του "αληθινού" John Wick κοστουμιού. 

Τελικά κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό κοστούμι που αντέχει τις σφαίρες διαφόρων όπλων από πυροβόλα, πιστόλια 9mm και κυνηγετικά όπλα εκτός όμως από το Magnum.

Η σφαίρα του εν λόγω όπλου διαπέρασε το γιλέκο μεν, χωρίς όμως να προκαλέσει δε κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Μάλιστα, το δοκίμασαν σε διάφορα σκηνικά από τις ταινίες John Wick αλλά και καταστάσεις με το αποτέλεσμα να δικαιώνει τις προσπάθειές τους.

Εικόνα
1

To βίντεο διάρκειας περίπου 28 λεπτών μετράει μέχρι σήμερα πάνω από 11.3 εκατομμύρια προβολές, ενώ το κανάλι τους ξεπερνά τους 13.4 εκατομμύρια συνδρομητές. 

Το όλο εγχείρημα χρειάστηκε 1.5 χρόνο για να ολοκληρωθεί και το αποτέλεσμά του μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω βίντεο. 

Πηγή:  unboxholics.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis