Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
23:44 | 16/06/2026

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην είσοδο της Αλεξανδρούπολης από την Εγνατία Οδό, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στρατιωτικό τζιπ συγκρούστηκε με επιβατικό αυτοκίνητο μάρκας Peugeot, υπό συνθήκες που διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Διαβάστε επίσης

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το στρατιωτικό όχημα φέρεται να παραβίασε σήμα STOP πριν από τη σύγκρουση, χωρίς ωστόσο να υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη επιβεβαίωση.

Σφοδρή σύγκρουση κοντά στο στρατόπεδο Κανδηλάπτη

Το τροχαίο σημειώθηκε σε σημείο κοντά στο στρατόπεδο Κανδηλάπτη, στην είσοδο της πόλης από την πλευρά της Εγνατίας Οδού.

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αποτέλεσμα το επιβατικό αυτοκίνητο να υποστεί εκτεταμένες ζημιές και να μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Η εικόνα του οχήματος μαρτυρά τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης και προκαλεί έντονο προβληματισμό.

Προληπτικά στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο ο οδηγός του τζιπ

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο οδηγός του στρατιωτικού τζιπ μεταφέρθηκε προληπτικά στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο για ιατρικό έλεγχο.

Ο οδηγός του επιβατικού αυτοκινήτου, καθώς φορούσε ζώνη ασφαλείας, επίσης δεν τραυματίστηκε σοβαρα.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες συνεχίζουν τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα.

pameevro.gr

Policenet.gr © | 2026 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis