Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:00 | 30/12/2022

Τρισάγιο υπέρ της αναπαύσεως των ψυχών των δύο αδικοχαμένων συναδέλφων ΚΩΤΣΗ Δημήτριου και ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΥ Κωνσταντίνου τελέστηκε σήμερα 30 Δεκεμβρίου 2022, μέσα σε κλιμα συγκίνησης, στην Τρυγόνα Καλαμπάκας.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε,κατόπιν πρώτοβουλιας της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Τρικάλων και της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Ιωαννίνων .

Εικόνα
α

 

Την τίμησαν με την παρουσία τους περα από τους συγγενείς των αδικοχαμένων συναδέλφων και τις αντιπροσωπείες των Δ.Σ. των Ενώσεων από πλευράς περιφέρειας Θεσσαλίας ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Τρικάλων  κ. Μιχαλάκης Χρήστος , ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Μπουτίνας Ιωάννης και ο προϊστάμενος της ΔΕΣΕ Τρικάλων κ. Παπαγεωργίου Αναστάσιος τους οποίους και ευχαριστήσαμε για τις σημαντικές εργασίες αναμόρφωσης του χώρου του μνημείου. Επίσης παρευρέθηκαν ο υπεύθυνος ιερέας  των σωμάτων ασφαλείας  του νόμου Τρικάλων π. Ευάγγελος Καραμιντζιος,ο Αστυνομικός Διευθυντής της Δ.Α. Τρικάλων κ. Μήτραινας Δημητριος, ο διοικητής του Α.Τ. Μετεώρων κ. Λαφαζάνης Ευάγγελος,  ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ηπείρου Α/Υ Κολιοπάνος Θεόδωρος , και εκ μέρους της ΓΕΠΑΔ Ηπείρου ο Α/ΥΜπριασούλης Δημήτριος.

 Στον χώρο του μνημείου κατατέθηκαν στεφάνια.

Εικόνα
α

-Είναι χρέος ΟΛΩΝ μας, να μνημονεύουμε και να τιμούμε αυτούς που έπραξαν το ύψιστο χρέος προς την πατρίδα.

Με τιμή 

Για το Δ.Σ. 

Ο πρόεδρος: Αναγνώστου Ιωάννης

Ο γενικός γραμματέας : Μητσικός Λάμπρος 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis