Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
BMW
22:44 | 06/02/2024

Περισσότερη ισχύς, πιο αιχμηρά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, νέες επιλογές εξατομίκευσης και ψηφιακές καινοτομίες διαθέτει η νέα BMW M4 Coupé και η νέα BMW M4 Cabrio.

Μεταξύ των στοιχείων που ξεχωρίζουν είναι η αύξηση της μέγιστης ισχύος κατά 15 kW/20 ίππων, οι νέοι προβολείς, τα πίσω φώτα λέιζερ, οι σφυρήλατες ζάντες ελαφρού κράματος M με νέα σχεδίαση, τα νέα τιμόνια και οι εσωτερικές επενδύσεις.

Διαβάστε επίσης

Ο εξακύλινδρος εν σειρά κινητήρας με τεχνολογία M Twin Power Turbo θα διατίθεται στο μέλλον σε τρία επίπεδα απόδοσης. Πρόκειται για την έκδοση των 353 kW/480 ίππων με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων στη νέα BMW M4 Coupé , για τον κινητήρα της νέας BMW M4 Competition Coupé αποδίδει μέγιστη ισχύ 375 kW/510 ίππους μέσω ενός 8-τάχυτου κιβωτίου M Steptronic με Drivelogic και για το M xDrive που διαθέτουν οι τετρακίνητες εκδόσεις Coupé και Cabrio που διαθέτουν 390 kW/530 ίππους.

Οι νέες εκδόσεις της BMW M4 Coupé και της BMW M4 Cabrio κατασκευάζονται στο εργοστάσιο του γκρουπ BMW στο Dingolfing. Το λανσάρισμα των νέων μοντέλων στην παγκόσμια αγορά θα ξεκινήσει με την έναρξη της παραγωγής τον Μάρτιο του 2024.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis