Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
συλληψη
11:49 | 04/12/2023

Συνελήφθησαν, προχθες, στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες και μια ημεδαπή γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για κλοπές και απόπειρα ληστείας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, αξιοποιώντας στοιχεία που συγκέντρωσαν κατά το προανακριτικό τους υλικό, διακρίβωσαν ότι οι τρεις συλληφθέντες στις 01-12-2023 τα ξημερώματα, στην Πάτρα, διέρρηξαν δύο διαμερίσματα και αφού εισήλθαν στο εσωτερικό τους αφαίρεσαν κοσμήματα, συσκευές κινητής τηλεφωνίας, διάφορα αντικείμενα και 560 ευρώ σε μετρητά.

Διαβάστε επίσης

Επιπλέον, σε μια από τις κλοπές, οι κατηγορούμενοι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από ανήλικο αγόρι, το σταυρό που φόραγε στο λαιμό του με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν εκδορές.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε οικία που διαμένουν οι κατηγορούμενοι, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ένα από τα κλεμμένα κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο των συλληφθέντων οι αστυνομικοί κατάσχεσαν ακόμη 250 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis