Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:37 | 19/05/2023

Επεισόδια ξέσπασαν το απόγευμα της Πέμπτης, στις 19:40, στη Σύρο, μετα τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου-Ηλυσιακός, ανάμεσα σε οπαδούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός και να συλληφθεί ένας 36χρονος.

Ο αγώνας ανάμεσα στις δυο ομάδες, διεξήχθη στις 16:00, στο δημοτικό γήπεδο Ερμούπολης, στο πλαίσιο μπαράζ ανόδου στη γ εθνική .

Διαβάστε επίσης

Κατά τη διάρκεια αυτού, μερίδα οπαδών της γηπεδούχου ομάδας, άρχισε να εκτοξεύει φωτοβολίδες, κροτίδες και καπνογόνα, προς τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο, αλλά και προς τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας.

Σύρος: Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και στο λιμάνι

Όταν ο αγώνας τελείωσε, στις 19:40, ξέσπασαν επεισόδια ανάμεσα στους φιλάθλους των δυο ομάδων στο λιμάνι της Σύρου, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων. Τότε οπαδός της γηπεδούχου, επιτέθηκε σε έναν από τους αστυνομικούς και τον χτύπησε, τραυματίζοντάς τον ελαφρά.

Άμεσα ακολούθησε η σύλληψη του 36χρονου, για τον οποίο σχηματίστηκε δικογραφία από το τμήμα ασφαλείας Σύρου, για σωματική βλάβη, νομοθεσία περί αθλητισμού, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, νομοθεσία περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων, και συσκευασίες εκτόξευσης καθώς και παράβαση όρων ασφαλούς φύλαξης .

Παράλληλα είναι σε εξέλιξη έρευνα έτσι ώστε να ταυτοποιηθούν και τα υπόλοιπα άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια.

Δείτε βίντεο με τα επεισόδια στη Σύρο μετά τη λήξη του αγώνα:

iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis