Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:00 | 10/06/2024

Για οργανωμένη επίθεση στους αστυνομικούς πάνω από 30 άτομα, κάνει λόγω η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, αναφερόμενη στο σοβαρό επεισόδιο που έγινε το βράδυ της Κυραικής 09.06.24 στις Γωνιές Πεδιάδος και στην διάρκεια του οποίου ραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί της ΟΠΚΕ.

 

Διαβάστε επίσης

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ένα ακόμα απλό καθημερινο περιστατικό που κλήθηκαν να επιληφθουν συνάδελφοι μας της Ο.Π.Κ.Ε./Υ.Α. Ηρακλείου και του Α.Τ. Χερσονήσου σε δ.δ. του Δήμου Χερσονήσου, έμελλε να καταλήξει σε μια καλοστημένη και οργανωμένη επίθεση εναντίον τους, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό στη μύτη ένος (1) αστυνομικού της Ο.Π.Κ.Ε. και τον ελαφρύτερο άλλων δύο (2) της ίδιας Υπηρεσίας.

Γεγονότα που αποδεικνύονται από το ότι δεν ήταν καθόλου τυχαία η συγκέντρωση μέσα σε λίγα μόλις λεπτά περισσοτέρων από τριάντα (30) θερμοάιμων ανδρών στο σημείο με τη θέα των Αστυνομικών, καθώς επίσης και από τις συνεχείς και προκλητικές δηλώσεις ΄΄υποστηρικτών΄΄ τους που εμφανίστηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, κατά την μετέπειτα σύλληψη κάποιων εκ των δραστών  ότι ΄΄δεν έχουν καμία δουλειά και δε θέλουμε –μπάτσους– στο χωριό μας ΄΄, φράσεις που αποδεικνύουν το μένος και την οργή τους σε βάρος των συναδέλφων μας.  

Πηγή:  ekriti.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis