Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
;
14:06 | 25/12/2022

Συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι του Αλέξανδρου Κοψιάλη παραχώρησε ο τράπερ Trannos, με τον ίδιο να αναφέρεται μεταξύ άλλων στην σύλληψή του όταν βρέθηκε στην κατοχή του όπλο αλλά και στην αδυναμία που έχει στα αυτοκίνητα και τον τζόγο.

«Ένιωσα πολύ καλά. Ήθελα να πάρω ένα καλό αμάξι σπορ, έτσι για να κάνω τα δικά μου. Είχα πάρει ένα άλλο, αυτό που έφερα τις σβούρες. Φόρεσα ζώνη, εκείνη την ημέρα πρώτη φορά στη ζωή μου δεν ξέρω γιατί» ανέφερε αρχικά ο Trannos, για την απόφασή του να δώσει 100.000 ευρώ για ένα αυτοκίνητο.

Διαβάστε επίσης

«Ξέρεις μπήκαμε σε μια στροφή, βρεθήκαμε σ’ ένα βράχο, ήταν γερό μπαμ. Λέω ώπα πρέπει να φοράμε ζώνη και πάντα φοράω ζώνη τώρα», είπε στη συνέχεια για το ατύχημα που είχε πριν από λίγο καιρό.

Σε ερώτηση για το ποια ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής του, ο τράπερ απάντησε: «Είναι όταν τράκαρα, όταν με έδεσαν με το πιστόλι, γιατί μου έσπασαν τ’ α…α. Μου ζάλισαν τ’ α…α. Την δουλειά τους κάνουν κι οι αστυνομικοί απλώς την κάνουν λίγο πιο καταχρηστικά. “Έχεις κάτι παράνομο;”. “Έχω αυτό κι αυτό”. Άραξε. Και ήξερε που έρχεται. Μου λέει “νόμιζα ότι θα με πυροβολήσεις. Ότι θα αντισταθείς”. Σιγά μη χάσω εγώ τη ζωή μου για να σε πυροβολήσω εσένα», ανέφερε ο Trannos για την ημέρα που συνελήφθη.

Η σχέση του με τον τζόγο

Τέλος, την αδυναμία που έχει στον τζόγο εξομολογήθηκε ο Trannos. «Κοίτα, δεν είμαι άρρωστος. Ξέρω πως ότι βάζω πρόκειται να τα χάσω. Απλά ρε φίλε μ’ αρέσει ξέρεις να παίζω. Χτες πήγα στο καζίνο. Εγώ παίζω νούμερα αδερφέ. Το μεγαλύτερο ποσό που έχω χάσει σύνολο είναι 10.000. Τώρα στα άλλα ρε φίλε, πρέπει να έχω χάσει σίγουρα ένα σπιτάκι εκεί στην Καλλιθέα. Είναι πιστεύω 30-40.000», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο από “Το Πρωινό”

 

Πηγή:  thestival.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis