Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:19 | 02/01/2023

Η τελευταία μέρα του χρόνου έμελλε να ήταν και η τελευταία μέρα της ζωής της 25χρονης Μαριλένας Κωσταντινίδου, η οποία έσβησε χθες βράδυ στην άσφαλτο δίπλα από το μικρό της αγγελούδι.

Η νεαρή μητέρα καθώς και το τριών μηνών κοριτσάκι της επέβαιναν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 22χρονος σύντροφος της. Γύρω στις δέκα χθες βράδυ (31/12) και ενώ το όχημα κινείτο στον δρόμο Ακρωτηρίου - Κολοσσιου με κατεύθυνση το χωριό Κολοσσι, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να σφηνώσει σε κυπαρίσσια στην άκρη του δρόμου.

Διαβάστε επίσης

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο των βρετανικών βάσεων Ακρωτηρίου. Η Μαριλενα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Το τρίμηνο κοριτσάκι και ο 22χρονος πατέρας της τραυματίστηκαν ελαφρά και παραμένουν για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

Ο δρόμος έκλεισε από τις αρχές των βάσεων για αρκετές ώρες με σκοπό τις εξετάσεις για τις ακριβείς συνθήκες του θανατηφόρου δυστυχήματος.

Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς. Αιτία της τροχαίας αυτής σύγκρουσης: Απώλεια ελέγχου του οχήματος, με κάθε επιφύλαξη, καθώς αυτό βρίσκεται ακόμη υπό διερεύνηση. 

Γερανός κλήθηκε στο σημείο και απεγκλώβισε το όχημα από τα κυπαρίσσια.

 Η τραγική είδηση που έγινε γνωστή με το πρώτος φως της νέας χρονιάς σκόρπισε πένθος για το άδικο χαμό της νεαρής μητέρας, η οποία θα γιόρταζε τα γενέθλια της σε δύο εβδομάδες.

 

iellada.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis