Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
kodikas-metathesewn
22:16 | 31/01/2024

Τώρα είναι αργά για δάκρυα…

Οι συνάδελφοι δεν μας εκλέγουν για να τους εμπαίζουμε !

 

Άλλη μια ημέρα οργής και αγανάκτησης για τους χιλιάδες αστυνομικούς σε όλη την Ελλάδα μετά την ανακοίνωση των 74 μηδενικών στον πίνακα τακτικών μεταθέσεων !

Άλλη μια ετεροχρονισμένη γραφειοκρατική συνδικαλιστική αντίδραση από το προεδρείο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. «για … περαιτέρω δράσεις» .

Δεν είναι στις προθέσεις μας να κάνουμε στείρα αντιπολίτευση, πλην όμως δεν ανεχόμαστε πλέον την κοροϊδία. Και τούτο διότι μας εκλέγουν  χιλιάδες μέλη για να τους εκπροσωπούμε και όχι να τα εμπαίζουμε.

Κυρίως όμως δεν μπορούμε να απολογούμαστε εμείς για πράξεις ή παραλείψεις άλλων, ιδιαιτέρως όταν δεν έχουμε καμία ενημέρωση από το Προεδρείο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. !

Στην «δακρύβρεχτη» ανακοίνωση με κροκοδείλια δάκρυα που εξέδωσε το προεδρείο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. μαζί με κάποια συνδικαλιστικά παπαγαλάκια (που δεν χορταίνουν αποσπάσεις με έξοδα δημοσίου από τους νομούς τους!!!), έβαλαν στο στόχαστρο την Αττική, αγνοώντας εντέχνως ότι οι χιλιάδες αστυνομικοί του νομού Αττικής και κυρίως της νησιωτικής Ελλάδας παραμένουν εγκλωβισμένοι δεκαετίες τώρα, αναμένοντας καρτερικά με το σταυρό στο χέρι τη μετάθεση στον τόπο συμφερόντων τους.

Και το ερώτημα είναι σαφές !  Τι κάνατε γι’ αυτούς ;

  • Τι πράξατε τόσα χρόνια για να βάλετε τέρμα σε αυτό το ρουσφετολογικό πάρτι των εκατοντάδων αποσπάσεων με έξοδα δημοσίου (στο οποίο αποκλείεται ο νομός Αττικής !) ; Δεχθήκατε ή όχι οι αποσπάσεις αυτές να καλύπτονται με έξοδα δημοσίου, αντί να καλυφθούν με μεταθέσεις ;
  • Τι ακριβώς έχετε να απολογηθείτε  στους αστυνομικούς που υπηρετούν στην Αττική που ζουν και εργάζονται στην πιο ακριβή περιοχή της Χώρας και με τις δυσμενέστερες συνθήκες;
  • Πως μπορούμε να πείσουμε την εκάστοτε Πολιτική και Φυσική Ηγεσία, για την ανάγκη ενίσχυσης των Διευθύνσεων Αστυνομίας της χώρας, όταν το συνδικαλιστικό κίνημα επενδύει στις αποσπάσεις αστυνομικών από  νομούς της περιφέρειας σε έτερες Διευθύνσεις Αστυνομίας;
  • Σε ποιες ενέργειες προβήκατε ώστε να κλείσουν τα αμέτρητα «παράθυρα» του Κώδικα Μεταθέσεων;

Ρητορικά ερωτήματα και ψιλά γράμματα προφανώς …

Επίσης, αύριο Πέμπτη 01/02/2024 συγκαλείτε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο Π.Ο.ΑΣ.Υ. για να συζητηθεί τι ακριβώς;  

Την περασμένη Δευτέρα 29/01/2024 που υπήρξε σύγκληση της Εκτελεστικής Γραμματείας Π.Ο.ΑΣ.Υ., δεν αναφέρατε απολύτως τίποτα. Τόσες ημέρες ουδέποτε μας ενημερώσατε για κάποια ενέργεια ή συνάντηση που αφορά ένα τόσο σοβαρό ζήτημα που ταλανίζει χιλιάδες αστυνομικούς και τις οικογένειές τους.

Και τώρα συγκαλείτε έκτακτο Δ.Σ. για να διώξετε την ευθύνη από πάνω σας ; Για να πείτε τι ; Ότι φταίει η Αττική για όλα;

Όπως τόσα χρόνια κοκορευόσασταν και παρουσιάζατε τις θέσεις σαν δικιά σας επιτυχία, έτσι και τώρα οφείλετε να αναλάβετε και την απόλυτη ευθύνη για αυτό το φιάσκο!

Κλείνοντας, να σας υπενθυμίσουμε τα δικά σας λόγια πρόσφατα !!!

«Κάνουμε εκλογές γιατί θέλουμε νωπή εντολή»

Την εντολή την πήρατε, όπως την πήρατε… Τώρα θα αναλάβετε και την ευθύνη !

Υ.Γ. Την ίδια ώρα που εσείς καταγγέλλετε, προεδρείο Ένωσης που πρόσκειται σε εσάς, με μια πανηγυρική ανακοίνωση ευχαριστεί την Πολιτική Ηγεσία που εισάκουσε τα προβλήματα στη μεταξύ τους συνάντηση, ενισχύοντας το δικό της νομό!

Δύο συμπεράσματα εξάγουμε  από αυτή την ανακοίνωση. Ή ότι δεν πραγματοποιήσατε ουδεμία επαφή για το εν λόγω ζήτημα της προκήρυξης θέσεων, ή ότι πολύ απλά δεν σας υπολογίζουν !

 

Πάκος Δημοσθένης

Τσαϊρίδης Θεόδωρος

Χύτας Κωνσταντίνος

Παδιώτης Δημήτριος

Μουρατίδης Ιωάννης

Τουφάκης Χρήστος

Αγγελόπουλος Γεώργιος

Ζαχοπούλου Μαρία

Καρδιασμένος Μιχάλης

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis