Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
09:59 | 17/08/2023

«Πράσινο» φως από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης στην Αστυνομία του Εβρου για τοποθέτηση ειδικών καρφιών στην Εγνατία Οδό, προκειμένου να ακινητοποιήσουν τα αυτοκίνητα των «δολοφόνων» διακινητών, που κάνουν αναστροφή και μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα για να αποφύγουν τα μπλόκα των αστυνομικών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα newsbomb.gr το έγγραφο με την καθαρογραμμένη απόφαση της Εισαγγελίας που έχει ήδη σταλεί στον αστυνομικό διευθυντή Αλεξανδρούπολης Λάμπρο Τσιάρα δίνει το «πράσινο» φως στους αστυνομικούς να ακινητοποιούν με καρφιά στον δρόμο τα οχήματα των διακινητών λαθρομεταναστών.

Διαβάστε επίσης

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο έγγραφο, «για την αντιμετώπιση των κινούμενων αυτοκινήτων στο αντίθετο ρεύμα πορείας, η χρήση της έσχατης λύσης μηχανικών μέσων πρόκλησης ζημίας στα ελαστικά των προς επίτευξη αναγκαστικής ακινητοποίησης κρίνεται σύννομη, επιτρεπτή και κατά περίπτωση πάντοτε υπό το πρίσμα της αρχής της αναλογίας και της στάθμισης των επαπειλούμενων αγαθών επιβεβλημένη».

Ακόμα προτείνεται να χρησιμοποιείται και το γνωστό «112», προκειμένου να ειδοποιούνται οι οδηγοί που κινούνται στους επικίνδυνους δρόμους ότι υπάρχουν διακινητές λαθρομεταναστών.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Και οι νέες ταυτότητες με ημερομηνία λήξης, πότε έρχονται και πόσο θα κοστίζουν

Στο συγκεκριμένο ζήτημα αναφέρθηκε και το STAR news κάνοντας λόγο για μία πολύ γενναία απόφαση της  Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Δείτε τι αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ:

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis