Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
100pol
12:14 | 01/05/2023

Ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας:

Η Ένωσή μας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους Αξιωματικούς και τα στελέχη του Τμήματος Εγκλημάτων κατά ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Διαβάστε επίσης

Πιο συγκεκριμένα, αμέσως μετά την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης του 30ου Ανακριτικού Τμήματος Αθηνών, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, 40 και 48 ετών, κατηγορούμενοι για την ανθρωποκτονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ που τελέστηκε την 9 Απριλίου 2021, συγκλονίζοντας το Πανελλήνιο.

Το “Τμήμα Ανθρωποκτονιών” της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικης, δεν αποτελεί μια απλή αστυνομική υπηρεσία. Πολλές και σημαντικές είναι οι επιτυχίες της σε βροντώδεις υποθέσεις που διαχρονικά συγκλόνισαν την κοινή γνώμη. Πίσω από όλες αυτές τις μεγάλες επιτυχίες βρίσκονται οι συνάδελφοί μας του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας, με τις συνεργαζόμενες, κάθε φορά υπηρεσίες όπως στην συγκεκριμένη υπόθεση με την Διεύθυνση Διαχείρισης και Ανάλυσης Πληροφοριών.

Πρόκειται για καταρτισμένους Αξιωματικούς και στελέχη οι οποίοι με μεθοδικότητα, ειδικό σχεδιασμό, υψηλό επαγγελματισμό, επιστημονική κατάρτιση και επιχειρησιακή ικανότητα καταφέρνουν στην συντριπτική πλειοψηφία των υποθέσεων που χειρίζονται να είναι αποδοτικοί μα προπάντων αποτελεσματικοί.

Η χρονική μάλιστα συγκυρία της πρόσφατης εξιχνίασης έρχεται να προστεθεί στις επιτυχίες των συναδέλφων μας, εδραιώνοντας παράλληλα το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και το κύρος του Σώματος, το οποίο είχε πληγεί από υποθέσεις διαφθοράς το προηγούμενο διάστημα.

Για το Προεδρείο
Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης
Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Πολίτης Ιωάννης
Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος
Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος
Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ
Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος
Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis