Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:31 | 12/05/2023

Έχουν περάσει 11 μέρες από τότε που προέβει σε αναφορά για καταστρατήγηση 16 Ώρου στην υπηρεσία μου καθότι μετά από υπηρεσία 14.30-22.45 διατέθηκα εγώ και η διμοιρία μου σε πρωινή εργασία 08.45-14.00.Ως εκ τούτου έκανα έγγραφη αναφορά με κοινοποίηση ιεραρχικά στις προϊστάμενες υπηρεσίες μου έως Α.Ε.Α.

Η απάντηση που έλαβα ειλικρινά απλά ήταν μια διάταξη των διμοιριών το εν λόγω διήμερο.

Μαζί βεβαίως με την υποσημείωση πως ο αγώνας ΠΑΟΚ-ΑΡΗ για τα πλέι οφ που είχε οριστεί η ημερομηνία του τουλάχιστον ένα μήνα πριν, μαζί με τις ετήσιες καθιερωμένες εθιμοτυπικές πορείες για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς λογίζονται για την υπηρεσία μου έκτακτες υπηρεσιακές ανάγκες.

Λόγοι που ουδεμία σχέση έχουν με τον κοινό νου καθώς τα 24.5 χρόνια υπηρεσίας μου πάντα οι πορείες της συγκεκριμένης απεργίας γίνονται 1 Μαΐου εκτός αν έπεφτε ο εορτασμός του Πάσχα οπότε μετατίθονταν.

Τι λοιπόν το έκτακτο προκύπτει από ένα γήπεδο με ημερομηνία ορισμού 1 μήνα πριν και πορείες που γίνονται κάθε χρόνο την ίδια ημέρα;

Καλό θα ήταν λοιπόν πριν βγουν διαταγές που θα ορίζουν ορθά το κανονικό της στολής, να βγουν διαταγές κ.Επιθεωρητα Βορείου Ελλάδος στον ίδιο τόνο με το υφιστάμενο προσωπικό, προς όλους τους διοικητές πως καταστρατηγήσεις, θα ελέγχονται από εσάς ότι αφορά την εδαφική σας αρμοδιότητα και δεν θα γίνονται ΑΝΕΚΤΕΣ.

Πρώτα προσπαθείς να κερδίσεις το προσωπικό με τη συμπεριφορά σου και μετά να επιβληθείς με διαταγές.

Επειδή βλέπω πως κάποιες παθογένειες δεν διορθώνονται έχω σκοπό να συνεχίσω στο ίδιο μοτίβο τη διοίκηση στον "χαρτοπόλεμο", ελπίζοντας πως την επόμενη φορά θα είναι πιο ευφυής οι απαντήσεις τους.

ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ
Τακτικό μέλος Συμβούλιου Μεταθέσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης
Μέλος ΑΣΠΑ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis