Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Διοικητή του Τμήματος Νέας Φιλαδέλφειας
17:19 | 09/04/2023

Στα ζητήματα ασφάλειας, τα οποία απασχολούν τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς και πώς αυτά μπορούν να επιλυθούν, εστίασε η Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου, υποψήφια Βουλευτής στη Β’ Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία, κατά την επίσκεψή της στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Στο πλαίσιο της συνάντησής της με τον Διοικητή του Τμήματος, Αστυνόμο Α’ Ηλία Τσαγκάρη, η κα Παναγιωτοπούλου, συζήτησε για τα θέματα υποστελέχωσης του τμήματος, τη δυνατότητα αποδέσμευσης προσωπικού από θέσεις γραφείων και επανατοποθέτηση σε μάχιμες θέσεις, με σκοπό να ενισχυθούν οι περιπολίες, από δύο που πραγματοποιούνται σήμερα, σε τουλάχιστον έξι.

Διαβάστε επίσης

Από την πλευρά του ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος, αναφέρθηκε στην ανάγκη οι υπόλοιπες υπηρεσίας «ΔΙΑΣ» να βρίσκονται κάτω από τα τμήματα με σκοπό να διαχειρίζονται προς όφελός του.

Εικόνα
1
Η Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου, υποψήφια Βουλευτής στη Β’ Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία, σε συζήτηση με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Φιλαδέλφειας Ηλία Τσαγκάρη

Επιπλέον, επισήμανε την ανάγκη εκσυγχρονισμού των κτιριακών εγκαταστάσεων, ώστε να υπάρχει καλύτερη και παραγωγικότερη εργασία, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη διπλασιασμού του προσωπικού του Τμήματος.

«Επειδή προέρχομαι από οικογένεια με μέλη που έχουν υπηρετήσει στα σώματα ασφαλείας, θεωρώ πολύ σημαντικά τα ζητήματα ασφάλειας των πολιτών και της προστασίας ζωής και περιουσίας. Γνωρίζω καλά τι προσφέρουν οι άνδρες και οι γυναίκες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού κ.ά και γνωρίζω καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις ανάγκες που υπάρχουν για να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους, πρώτα από όλα για εμάς. Είναι μια από τις προτεραιότητές μου και κίνητρο για την υποψηφιότητα μου» δήλωσε η υποψήφια Βουλευτής στη Β’ Αθήνας με τη ΝΔ στο πλαίσιο της συνάντησης με τον Διοικητή του Τ.Α. Νέας Φιλαδέλφειας. 

Πηγή: vupu.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis