Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
σκοποβολη
13:44 | 07/01/2023

Τον εκσυγχρονισμό του νομικού πλαισίου που αφορά τα όπλα σκοποβολής, μετά από 17 χρόνια, προανήγγειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μετά την επίσκεψή του στο τμήμα σκοποβολής του Παγκρήτιου Αθλητικού Συλλόγου.

Συγκεκριμένα, επίκειται η έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Υφυπουργείου Αθλητισμού, προκειμένου να υπάρξει εναρμόνιση με τις ευρωπαϊκές οδηγίες και να ρυθμιστούν, μεταξύ άλλων, οι όροι χρήσης, φύλαξης και μεταφοράς των όπλων σκοποβολής.

Διαβάστε επίσης

«Στον... στόχο! Είτε είναι στην πολιτική, είτε στη ζωή, είτε στον αθλητισμό, η εσωτερική ηρεμία και η πειθαρχία που καλλιεργεί κάποιος στη σκοποβολή είναι απαραίτητο στοιχείο για να επιτύχει ό,τι βάζει ως σκοπό!», αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο Λευτέρης Αυγενάκης και συνεχίζει:

«Μαζί με καλούς φίλους, τον Ομοσπονδιακό προπονητή Ανταλκίδα Μαρκογιαννάκη και τους εκπαιδευτές Γιάννη Ματαλλιωτάκη και Παναγιώτη Καλό στο τμήμα σκοποβολής του Παγκρήτιου Αθλητικού Συλλόγου, του οποίου είμαι μέλος, κάναμε σήμερα μια εορταστική προπόνηση με γερμανικό Mauser 8Χ57 και Mossberg 308.

Κι έρχονται και ευχάριστα νέα τις προσεχείς ημέρες για την οικογένεια της σκοποβολής και τους σκοπευτές: Έπειτα από 17 χρόνια, σε συνεργασία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, εκσυγχρονίζουμε και εναρμονίζουμε με τις ευρωπαϊκές οδηγίες το πλαίσιο που διακρίνει τα όπλα σκοποβολής, ρυθμίζοντας μεταξύ άλλων τους όρους χρήσης, φύλαξης και μεταφοράς τους. Λεπτομέρειες οσονούπω...»

Εικόνα
Λευτέρης Αυγενάκης
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis