Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
δικαστικη
20:08 | 19/03/2024

Την πεποίθησή του, ότι συμμετείχε σε επίσημη αστυνομική επιχείρηση, εξέφρασε κατά την απολογία του στις ανακριτικές αρχές ο Αλβανός συνεπιβάτης του 42 χρόνου αστυνομικού, στο υπηρεσιακό όχημα του οποίου εντοπίστηκαν περισσότερα από 102 κιλά ναρκωτικών.

Ο κατηγορούμενος, ισχυρίστηκε ότι είχε συνεργασία με τον συγκεκριμένο αστυνομικό στο παρελθόν και μάλιστα, ότι σύμφωνα με πληροφορίες που ο ίδιος παρείχε, έχουν εντοπιστεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και διακινητές τους.

Διαβάστε επίσης

Στο πλαίσιο αυτό, όπως ισχυρίστηκε, πίστευε και την περασμένη Παρασκευή ότι συμμετείχε σε νόμιμη αστυνομική επιχείρηση εντοπισμού και κατάσχεσης της ποσότητας των ναρκωτικών.

Η διαδικασία συνεχίζεται με την απολογία του δεύτερου αστυνομικού, ο οποίος είχε παραμείνει σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας και δεν βρίσκονταν στο αυτοκίνητο με τα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του συνηγόρου του αρνείται τις κατηγορίες, κάθε γνώση και εμπλοκή στην υπόθεση.

Όλα έγιναν την προηγούμενη Παρασκευή, όταν ο ένας αστυνομικός βρέθηκε στο αυτοκίνητό του να έχει 102 κιλά και 670 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και συνοδηγό τον Αλβανό υπήκοο, ενώ βρισκόταν σε υπηρεσία με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο.

Ο οδηγός αστυνομικός, εισήλθε στην πόλη της Ηγουμενίτσας, δεν σταμάτησε στο πρώτο σήμα των αστυνομικών, αλλά δεν σταμάτησε ούτε στο δεύτερο σήμα των ίδιων των συναδέλφων του, της Δίωξης Ναρκωτικών.

Προσέκρουσε λίγα μέτρα μακρύτερα σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και εκεί αποκαλύφθηκε ότι μετέφερε τα ναρκωτικά.

Πηγή:  ertnews.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis