Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
12:43 | 04/04/2024

Από τις μεγαλύτερες ντροπές η δολοφονία μια νεαρής κοπέλας που ένιωθε απροστάτευτη έξω από ενα ΑΔΕΙΟ αστυνομικό τμήμα με σκοπό αλλά χωρίς σκοπό, με όχημα αλλά χωρίς όχημα και με ενα αξιωματικό υπηρεσίας για να κάνει λίγο από όλα.

 Το ακόμα χειρότερο είναι οτι αυτή η κατάσταση επικρατεί σε όλα σχεδόν τα αστυνομικά τμήματα και τμήματα ασφαλείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης

 Θα πρέπει να σκοτωθούν και άλλοι άνθρωποι για να συνειδητοποιήσετε το τι έχετε προκαλέσει;;;

Έχετε αντιληφθεί εσείς πού παίρνετε τις αποφάσεις μέσα σε κλειστά γραφεία, χωρίς την άποψη αυτών που ζούνε την καθημερινότητα τι έχετε δημιουργήσει;;;;

 🔒Σήμερα κάτι ανάλογο ισχύει και στην πόλη μας με τα ΑΤ και ΤΑ άδεια από συναδέλφους αλλά αν περάσεις την Τσιμισκή και την Εγνατία θα βλέπεις ανά 40 μέτρα και εναν συνάδελφο . 

 🔒Άδειες οι ειδικές υπηρεσίες (αντιτρομοκρατική, εγκληματολογικό, υπηρεσίες ασφαλείας) με συγκεκριμένο πολύ σημαντικό έργο αλλά επόπτες εποπτεύουν τούς επόπτες που εποπτεύουν τους τροχονόμους.

➡️Δυστυχώς από ότι μαθαίνουμε ίσως τα χειρότερα ακόμα να μην ήρθαν αφού μετά την διάλυση υπηρεσιών που έχουν οι πολίτες ανάγκη στήν καθημερινότητα τους , η επιστροφή σε πολυδύναμα τμήματα φαντάζει πλέον πιθανή στα μυαλά αυτών που αποφασίζουν.

ΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ 

 

ΝΙΚΟΛΑΚΟΥΔΗΣ Νικόλαος

Υπεύθυνος δυτικού τομέα Ε.Α.Υ.Θ.

Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis